Kouvolan K-Supermarket Kankaron kauppiaiksi Marko ja Minna Heinäaro

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.11.2020 Kouvolan K-Supermarket Kankaron kauppiaina aloittavat 8.11. Marko ja Minna Heinäaro.

Nykyinen kauppias Elmo Haapanen on tehnyt päätöksen kauppiasuransa lopettamisesta ja hänen tulevaisuuden tekemisensä hahmottuvat loppuvuoden aikana.

Aina uusi kauppa vähän jännittää, vaikka on jo viides kerta

Marko ja Minna myöntävät, että aina jännittää uudessa kaupassa aloittaminen, vaikka K-Supermarket Kankaro on heidän uransa viides kauppa. Heinäarot jatkavat toistaiseksi Joutsenossa K-Supermarket Piranan ja K-Market Ahvenlammen kauppiaina.

Marko kertoo, että hän on asunut lapsuutensa Kouvolassa toisen luokan loppuun asti. ”Asuimme lähellä uutta kauppaani ja koulua olen käynyt aivan kaupan läheisyydessä olevassa vanhassa puukoulussa.”

Kaupan alan tosiammattilaiset

Uudet kauppiaat käärivät hihansa ja aloittavat kaupan laittamisen oman näköiseksi hedelmä- ja vihannesosastolta. ”Uudistamme heviosaston syksyn aikana.”

”Palvelulinjasto Herkkutorin valikoimaa kehitämme siitä näkökulmasta, että pystymme helpottamaan kiireisten perheiden arkea tuottamalla heille herkullisia, helppoja ja nopeita ruokaratkaisuja”, Marko ja Minna kertovat. Herkkutori-linjasto onkin molempien sydämen asia, Markolla on vahvat taustat ravintola-alalta ja Minna on työskennellyt aikaisemmin Herkkutoreilla vuosia. ”K-Supermarket Kankaron palvelut ja valikoimat käydään läpi ajan kanssa ja tarkalla kammalla, jotta saamme asiakkaillemme vaivattoman ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen”, lupaavat Heinäarot.

Vastuullisuustyö kuuluu Heinäarojen kauppojen arjen työhön. ”Kuten ennenkin toteutamme määrätietoisesti K-ryhmän vastuullisuustyötä omalta osaltamme. Vastuullinen toimintatapa on tärkeä osa kauppiastyötä. Tänä päivänä myös turvalliset työskentelyolosuhteet ja asiakkaiden turvallisen asioinnin takaaminen ovat erittäin tärkeitä toimia.”

K-Supermarket Kankaron henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä Heinäaron palveluksessa.

Markolla on työura ravintola-alalla pääkaupunkiseudulla ja lisäksi kaupan työtä tehtynä 30 vuotta. Minna on koulutukseltaan lähihoitaja ja hän on työskennellyt siinä ammatissa noin 10 vuotta, kaupan työssä kokemusta löytyy 17 vuoden ajalta. K-Supermarket Kankaro on heidän viides kauppansa, ensimmäisen kauppansa he ottivat vastaan syksyllä 2009 Heinolassa.

Markon ja Minnan perheeseen kuuluu kolme aikuista tytärtä ja tänä syksynä koulunsa aloittanut lapsenlapsi sekä koira. Molemmat harrastavat terveyttä edistävää kuntoliikuntaa ja lähialueen luontopolkujen kiertelemistä koiran kanssa. 

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös