K-Supermarket Hyppyri avautuu Lahdessa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.11.2020 Torstaina 19.11. klo 10 avataan Lahden Vahva-Jussin uudisalueella K-Supermarket Hyppyri. K-kauppiaana toimii Mikko Eronen.

Tavallista parempi ruokakauppa lahtelaiseen makuun

Kauppias-Mikko on päässyt rakentamaan uuden K-Supermarket Hyppyrin asiakkaidensa näköiseksi. ”Teimme asiakaskyselyn ja kysyimme myös somen kautta asiakkailtamme toiveita ja ideoita siitä, mitä he toivovat Hyppyristä löytyvän. Pystyimme toteuttamaan lähes 100 %:sti kaikki toiveet”, iloitsee Mikko. Palautteista on toteutettu toiveet mm. valmisateriaratkaisuihin, erikoisoluisiin ja kalatiskin valikoimiin.

”Asiakaslupauksemme on helppo ja nopea asiointi. Lupaamme nopeat kassapalvelut kauppareissun päätteeksi, joko perinteisellä kassalla tai kolmella itsepalvelukassallamme.”

Herkkutori on Hyppyrin helmi

Herkkutori-palvelulinjasto on kaupan sydän. Herkkutorin ammattitaitoinen henkilökunta taikoo joka päivälle upean valikoiman liha- ja kalatuotteita, valmiita ja puolivalmiita ateriakokonaisuuksia, unohtamatta aina suosittuja kaupan itse grillaamia ja savustamia tuotteita. Juustolla herkuttelijoille on luvassa myös melkoisia kiusauksia upealta juusto-osastolta.

”Meillä on runsas salaattibaari ja Hyppyrin omana erikoisuutena lämminruokabuffet, jossa on useita eri vaihtoehtoja joka päivälle. Saamme siihen myös paikallisten tuottajien aterioita kuten Salpausselän Kalan lohikiusausta”, kertoo Mikko. ”Herkkutorilla on sen luokan ammattilaisia, että ruoanlaittohuolet poistuvat sen siliän tien. Annamme vinkit ja reseptit mukaan tai hoidamme serviisit arjen nopeaan ruokailuun tai perheen suurempiin juhliin”, Mikko kehaisee.

”Meillä on uniikki oma pöhinä, joka näkyy kyllä positiivisesti asiakkaille.”

Kauppias-Mikko ylistää henkilökuntaansa estottomasti. ”Olen saanut tänne osaavan ja inspiroituneen henkilökunnan, jonka kanssa on helppoa ja hauskaa työskennellä. Meillä on täällä uniikki oma pöhinä, joka tulee näkymään positiivisesti asiakkaille.” K-Supermarket Hyppyriin on rekrytoitu 20 kaupan ammattilaista.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuusasiat on nostettu suureen rooliin K-Supermarket Hyppyrissä. ”Turvallinen työskentely ja asiakkaiden turvallinen asiointi on nyt ensiarvoisen tärkeää.” Kaupasta löytyy mahdollisuus useissa eri paikoissa käsien pesuun ja desifiointiin. Kädet voi pestä pullonpalautuksen vieressä, asiakas-wc:ssä tai kahviossa. Tilava ja avara kauppa tarjoaa mahdollisuuden rauhalliseen asiointiin ja turvaväleihin. Henkilökunta on koulutettu turvatoimiin ja kassoilla on pleksit ja henkilökunnalla visiirit tai kasvomaskit. Ostoskärryjä ja maksupäätteitä puhdistetaan aktiivisesti.

Kauppareissulla voi ladata autonsa K-Supermarket Hyppyrin pihassa

K-Supermarket Hyppyrin yhteyteen avataan myös sähköautojen pikalatausasema. K-Lataus-aseman kaksi pika- ja neljä peruslatauspistettä mahdollistavat auton nopean lataamisen kauppareissun aikana. Latauspisteet sijaitsevat kaupan parkkipaikan sisäänajon läheisyydessä ja ne ovat asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa

https://www.facebook.com/K-supermarket-Hyppyri-111690614012506

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös