K-ryhmän kokonaismyynti kehittyi pääkaupunkiseudulla lähes 8 %

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.10.2020 K-ryhmän myynti pääkaupunkiseudulla oli tammi-syyskuussa yhteensä 1 746,6 miljoonaa euroa (alv 0  %) ja se kehittyi 7,7 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 1 125 miljoonaa euroa ja se kehittyi 11,1 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti kävi 394,7 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 1,8 %. Autokaupan myynti oli 226,9 miljoonaa euroa.

K-ryhmän pääkaupunkiseudun alueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

”K-kauppiaat henkilökuntineen ovat tehneet hyvää työtä kauppakohtaisten liikeideoiden toteuttamisessa ja ketterästi toimien poikkeusolosuhteissa, joka mahdollisti hyvän myynnin kehityksen”, kiittelee Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä. ”Ruoan verkkokauppa on kehittynyt pääkaupunkiseudulla erinomaisesti ja olen tyytyväinen myös rakentamisen ja talotekniikan sekä autokaupan kehityksiin.”

Lisätietoja: Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä, puh. 0500 496 170, mail: timo.heikkila@kesko.fi

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti on 13 mrd. euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 43 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon liikevaihto on 11 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 25 000 henkeä. Keskon ketjutoimintaan kuuluu yli 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Kesko on pörssiyhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. Kesko on maailman vastuullisin ruokakaupan alan yritys (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World). www.kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös