Yvonne Boxström Porvoon K-Raudasta on K-duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.10.2019 Yvonne Boxström Porvoon K-Raudasta on finaalissa, kun K-ryhmässä etsitään Vuoden kaupan työntekijää.

K-duuni kilpailussa etsitään sekä vuoden K-työnantajakauppiasta että K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijää. Ehdokkaina kilpailussa saattoivat olla kaikki K-kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat.

Yvonne kohtelee asiakkaitaan ja työkavereitaan kuten toivoisi itseään kohdeltavan

”Finaalipaikka tuntuu uskomattomalta mutta aivan ihanalta!”, Yvonne toteaa onnellisen hämmentyneenä. Yvonne on maalaiskauppiaan vanhin tytär ja sitä kautta kaupan maailma on tullut tutuksi lapsesta asti. Hänellä on koulutus hissialalle, mistä hänellä on pitkä työkokemus mutta kauppa veti puoleensa ja nyt hän ilahduttaa asiakkaitaan Porvoon K-Raudan sisustusosastolla.

Yvonne pitää työstään sen monipuolisuuden vuoksi. ”Ei varmasti tule kahta samanlaista päivää”. Yvonne nauttii siitä, että saa pohtia asiakkaiden kanssa erilaisia sisustusratkaisuja heidän koteihinsa. ”Hyvä vuorovaikutus työkavereiden kanssa auttaa luomaan positiivisen ja varman työilmapiirin, ja se on osasyy, että pystyn olemaan iloinen, varma ja hyvä myyjä”, pohtii Yvonne. ”Pyrin aina olemaan asiakkailleni ja työkaverilleni sellainen, kuin haluaisin minua kohtaan oltavan”.

Yvonne lähettää asiakkaat hymy huulilla kotiinpäin

Yvonnen saamissa palautteista käy ilmi, että hän on asiakaspalveluhenkinen ja ahkera. Asiakkaat kehuvat, että hän on ystävällinen ja ammattitaitoinen, joka saa asiakkaan lähtemään kotiin paitsi hymy huulilla mutta myös semmoisten tavaroiden kanssa, joita ei alun perin tullut ostamaankaan. Työkaverit kertovat Yvonnen olevan auttavainen ja joustava.

Vuoden kaupan työntekijän kilpailukriteerit

Kilpailukriteereissä todetaan, että työntekijä hoitaa hommansa esimerkillisesti ja tukee myös työkavereitaan. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Työntekijä osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Voittajat julkistetaan pyhäinpäivänä Messukeskuksessa Helsingissä

Voittajat valitsee K-kauppiasliiton hallitus ja heidät julkistetaan K-ryhmän ammattitapahtumassa K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä marraskuun alussa. Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, peräti 1852 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit.

Vuoden kaupan työntekijä-kilpailussa ovat finaalissa Harri Koso Kouvolan K-Citymarketista, Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä ja Yvonne Boxström Porvoon K-Raudasta.

Lisätietoja:
Yvonne Boxström, puh 040 707 4229
K-kauppiasliitto, koulutuskoordinaattori Cecilia Jern, puh. 050 599 6241
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös