K-Citymarket Riihimäki juhlistaa uudistustaan läpi yön

K-ryhmä aluetiedote 4.11.2019 K-Citymarket Riihimäen remontti valmistuu marraskuun alkupuolella. Uudistusta juhlistetaan koko loppuviikko torstaista 7.11. sunnuntaihin 10.11.2019 erilaisin tapahtumin, tempauksin ja erikoistarjouksin. Perjantain ja lauantain välisen yön kauppa on poikkeuksellisesti auki koko yön. Torstaina kaupassa on tarjolla kakkukahvit.

K-Citymarket Riihimäen remontti suunniteltiin asiakaspalautteiden ja -toiveiden perusteella. Uudistuksessa osastojen sijoittelu on selkeytynyt ja tuotteiden löydettävyys on parantunut. Lisäksi entistä leveämmät käytävät helpottavat asiakkaiden ostostentekoa. Valikoimaan on tullut vaativampaankin makuun sopivia uutuuksia. Tästä esimerkkinä pian saatavilla oleva kaupassa itse valmistettu laadukas sushi aidosta japanilaisesta sushi-riisistä.

– Aloitin kauppiaana K-Citymarket Riihimäellä noin vuosi sitten. Lähdimme jo silloin uudistamaan elintarvikeosastoa asiakaspalautteiden mukaisesti. Panostimme ennen kaikkea tuoreosastoihin sekä liha- ja kalatiskiin niiden laadun ja valikoimien osalta. Nyt tehty kaupan remontti on jatkumoa tälle uudistustyölle ja sen ansiosta pystymme nostamaan asiakkaidemme palvelun kokonaan uudelle tasolle, kauppias Juuso Österman kertoo.

– Remontin keskeisenä ajatuksena oli tuoda asiakastoiveiden mukaisesti kauppaan lisää valikoimaa, sekä ostomukavuutta leveämpien käytävien muodossa samoihin kompakteihin neliöihin. Olemme uudistaneet kaupan kaikki osastot ja lisäksi muun muassa kaupan lattiat, valaistukset ja kylmälaitteet. Samalla myös ympäristöystävällisyyteen on panostettu. Muun muassa kaikissa kylmälaitteissa on nyt käytössä energiatehokkaat viilennysjärjestelmät ja valaistus on toteutettu ledeillä, Österman jatkaa.

Uudistus sujui suunnitellusti

Kaikkiaan uudistus toteutettiin muutamassa kuukaudessa ja sen johtavana ohjenuorana oli aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä kaupassa asioiville asiakkaille.

– Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja henkilökuntaamme kärsivällisyydestä uudistustöiden aikana. Kiitokset myös remontin toteuttaneelle rakennustiimille, joka onnistui töissään osittain jopa etuajassa. On ollut mukava huomata, kuinka ihanasti asiakkaamme ovat reagoineet uudistettuihin osastoihimme, ja suorastaan odottaneet niiden valmistumista. Varsinkin pian aukeavaa sushi-buffetia on odotettu kovasti. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta jo remontin aikana. Ehkäpä syynä on ollut se, että olemme suunnitelleet koko remontin nimenomaan asiakkaiden toiveiden perusteella, Österman pohtii.

Valikoimaa, selkeyttä ja väljyyttä

Liha- ja kalatiskin osalta kaupassa on lisätty entisestään valikoimaa ja vaihtoehtoja, hevi-osastolle on suunniteltu enemmän elämyksellisyyttä ja torimaista tunnelmaa, ja leipomo-kahvila on myös uudistettu entistäkin viihtyisämmäksi. Kassa-alueen eteen on haettu väljyyttä asioinnin helpottamiseksi, ostoskärryt uusittu ja asiakastoiveiden perusteella yksi itsepalvelukassoista on vaihdettu isompia ostoksia paremmin palvelevaksi hihnakassaksi. Elintarvikeosastojen modernit elektroniset hinnannäytöt minimoivat mahdollisten hintavirheiden mahdollisuutta.

Samalla kaupassa on panostettu myös oheispalveluihin. Postin noutopisteen sekä Smartpost-automaatin lisäksi kaupasta löytyy Lippupiste, Schenkerin pakettipalvelu, ja loppuvuoden aikana saadaan myös Matkahuollon pakettipiste.

Myös kaikki käyttötavaraosastot on kokonaan uusittu. Muun muassa uuteen keittiömaailmaan on saatu laajan merkkivalikoiman lisäksi K-Citymarketien oma myhome-tuotesarja keittiöön ja sisustukseen. Jalkineisiin on saatu paljon uusia brändejä niin lasten kuin aikuisten valikoimiin. Kauneusosastolla valikoima on laajentunut asiakkaiden toivomilla merkeillä, ja sinne on saatu esimerkiksi paljon toivottu Physicians Formula -tuotesarja. Leluissa on huomioitu erityisesti suosituimmat brändit ja ne on ryhmitelty osastolle entistä selkeämmin. Näin osastolla on pystytty huomioimaan pienten asiakkaiden tarpeet paremmin.

Lisätietoja:

Kauppias Juuso Österman, 044 090 1403

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (arkisin klo 8-16)

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös