K-Citymarket Oulu Rusko uudistui

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.11.2019 Uudistustyöt K-Citymarket Oulu Ruskossa ovat valmistuneet. Kasvaneiden valikoimien ohella kauppa palvelee entistä paremmin esimerkiksi Fazerin jauholeipomon tuotteilla. Lisäksi kaupassa on panostettu paikalla syötäviin, tai helposti kotiin tai töihin mukaan otettaviin ruoka-annoksiin. Uudistuksen valmistumista juhlistetaan kaupalla 21.11.2019 kakkukahvien ja hyvien tarjousten merkeissä.

– Remontti alkoi huhtikuussa ja nyt olemme saaneet kaiken valmiiksi. Uudistuksen näkee heti kauppaan astuessaan, olemme muuttaneet järjestystä ja avartaneet kauppaa sisääntulosta lähtien. Saimme laajennuksessa kauppaan lisää tilaa kaikkiaan noin 2000 m², josta puolet ruoka-osastoille ja puolet käyttötavaraan. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja kannustusta remontin keskellä, joten nyt töiden valmistuessa on mukava kutsua asiakkaat tutustumaan lopputulokseen, kauppias Päivi Raja-aho kertoo.

– Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja pyrkineet toteuttamaan niitä parhaamme mukaan. Eniten meiltä toivottiin tuoretta sushia sekä pizzaa ja nyt meiltä saa niitä molempia. Uudistuksessa kaikki sisäpinnat ja valaistukset on uusittu, minkä lisäksi olemme lisänneet valikoimia useammalla tuhannella uudella tuotteella. Tuotteiden Järjestystä on vaihdettu selkeämmäksi ja esimerkiksi luomu-tuotteet on tuotu asiakastoiveisiin perustuen paremmin esiin. Olemme uudistaneet kaupassa oikeastaan kaiken lattiasta kattoon – kassa-alueelta takahuoneisiin asti, hän lisää.

Kaupassa on panostettu ekologisuuteen. Kylmäkalusteet esimerkiksi maitokaapissa vaihdettiin ovellisiksi, valaistus toteutettiin ledeillä ja talotekniikassa sekä kylmälaitehankinnoissa painotettiin vahvasti ympäristöystävällisyyttä. Uudet kylmälaitteet toimivat hiilidioksidilla, millä päästään huomattavasti pienempiin kasvihuonepäästöihin kuin vanhoilla laitteilla. Kaupan katolle asennetaan tulevaisuudessa myös aurinkopaneelit.

Tuoretta sushia ja pizzaa Ruokamaailmasta

Myös lounaslinjasto on kokenut ison uudistuksen ja lisäksi kauppaan on saatu ravintolatasoinen kiviuuni pizzoja varten, sekä sushibuffet, johon valmistuvat herkulliset kaupassa käsin tehdyt sushit.

Keittiö loihtii herkkuja lounaslinjastolle, jonka koko menu on uusittu. Linjastolta löytyy niin lämpimiä kuin kylmiäkin lounasvaihtoehtoja, joista asiakkaat voivat valita kaupassa nautittavia sekä helposti kotiin tai töihin otettavia ruoka-annoksia. Lounaan voi nauttia viihtyisäksi uudistetussa kahvilassa.

Lisäksi kauppaan on rakennettu Fazerin jauholeipomo, minkä ansiosta tuore leipä tuoksuu kaupassa aamusta iltaan. Oulu Ruskossa on myös tehty selkeyttämistä gluteenittomissa tuotteissa. Jatkossa kaikki gluteenittomat kuivatuotteet löytyvät samasta hyllystä ja myös leipäosastolla on oma paikkansa gluteenittomille leiville.

– Lähitulevaisuudessa kauppaan on myös asiakastoiveisiin perustuen tulossa gluteenittomien irtomakeisten hylly muiden gluteenittomien tuotteiden yhteyteen, Raja-aho paljastaa.

Kala on kaupan kruunu

Uudistuksen myötä kauppias Päivi Raja-aho haluaa nostaa kalan yhdeksi kaupan vetovoimaisimmista tuoteryhmistä. Jo entuudestaan kauppa on ollut merkittävä kalan myyjä, ja K-Citymarket Ruskon savustettua kalaa on tultu hakemaan kauempaakin. Nyt kaupan kalavalikoimaa laajennetaan entisestään.

K-Citymarket Oulu Ruskon muutos näkyy asiakkaalle kaikkien osastojen uudistumisena. Kalusteilla ja uudenlaisilla esillepanoilla on pyritty helpottamaan tuotteiden löydettävyyttä ja sopivan tuotteen valintaa. Elintarvikeosastoille on asennettu elektroniset hinnannäytöt. Uudistusta on tehty myös juomaosastolla, jossa pienpanimo-oluet on nostettu entistä paremmin esiin.

Lisää valikoimaa myös kodintuotteissa, pukeutumisessa ja kauneudessa

Käyttötavaraosastoilla lisätila on jaettu tasaisesti kaikille osastoille ja samalla on panostettu tuotteiden löydettävyyteen, osastojen viihtyisyyteen ja inspiroivuuteen. Kodin osastolla ja erityisesti keittiömaailmassa sekä kodin tekstiileissä uudistus näkyy laajempina valikoimina ja runsaampina esillepanoina. K-Citymarketien uusi oma tuotemerkki myhome näkyy osastoilla vahvasti. Kauneudessa valikoimiin on tuotu uusia merkkituotteita, kuten Catrice. Lisäksi esimerkiksi kenkävalikoimiin on lisätty useampia uusia merkkikenkiä, kuten Collection by Clarks, Menbur ja Madden Girl. Myös kenkäosaston ilmettä on avarrettu. Tavoitteena on tarjota samasta paikasta jalkineet koko perheelle.

Kassa-alueella uudistuksessa on kiinnitetty huomiota kassojen toiminnallisuuteen ja asiakasystävällisyyteen. Kassaympäristössä on väljennetty kulkutilaa ja kassojen lukumäärää on kasvatettu kymmenestä kahteentoista. Kaikki kassapöydät on uusittu ja kassakoneiksi on valittu viimeisintä teknologiaa edustavat laitteet.

Kaupan ulkopuolellakin on tapahtunut muutoksia. Kaupan uuteen etutilaan ovat liikkeensä avanneet Apteekki, Subway ja Osuuspankki. Pysäköintijärjestelyissä palvellaan kattavasti erilaisia autoilijoita. K-Citymarket Ruskon yhteyteen avataan kuluvan viikon aikana myös sähköautojen K-Lataus-asema. Latausasema sijaitsee kaupan sisäänkäynnin läheisyydessä ja sen kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä parantavat merkittävästi alueen latausmahdollisuuksia. Pikalatauspisteet mahdollistavat sähköauton nopean lataamisen kauppareissun aikana. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa.

Kehitystyö jatkuu juhlien jälkeenkin

Uudistuksen valmistumista juhlistetaan K-Citymarket Oulu Ruskossa kakkukahvein ja hyvin tarjouksin torstaina 21.11.2019.

– Uudistustyöt eivät loppuneet tähän. Kehitystyö jatkuu ja kuuntelemme edelleen herkällä korvalla asiakkaiden toiveita. Avaamme pian myös tilaa ja nouda -tyylisen verkkokaupan, joka helpottaa asiakkaidemme arkea. Haluamme olla aidosti asiakkaiden ajan arvoinen kauppa, Raja-aho toteaa viitaten K-Citymarketien asiakaslupaukseen.

Lisätietoja:

Kauppias Päivi Raja-aho, p. 050 555 0399

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (arkisin klo 8-16)

K-Citymarket on suomalainen moderni hypermarket, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset valikoimat elintarvikkeita ja käyttötavaraa. K-Citymarket tunnetaan inspiroivista valikoimistaan ja palveluistaan, erinomaisesta ruokaosaamisesta sekä vaivattomasta asiointikokemuksesta. Jokaisessa K-Citymarketissa toimii kauppiasyrittäjä. Suomessa on tällä hetkellä 81 K-Citymarketia. www.k-citymarket.fi

K-Citymarket – Aikasi arvoinen kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös