k-duuni-kilpailu 2022

On aika ehdottaa K-ryhmän vuoden 2022 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta! Jätä ehdotuksesi tällä sivulla viimeistään 11.9.2022.

Etsimme jälleen K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta.

Haluamme, että kaupassa on kiva käydä ja työskennellä. Siksi haluamme näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti omaan työyhteisöönsä. Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin teidät kaikki kertomaan, kuka ansaitsee tulla palkituksi!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää! 

Tunnetko kaupan työntekijän, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti? Kenellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää? Kuka osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa? 

Vuoden työntekijä voi hyvin olla kaupan puolella työskentelevä nuori, joka on jo lyhyessä ajassa onnistunut osoittamaan kykynsä, tai kokeneempi työntekijä, joka on pidemmän uransa aikana näyttänyt osaamisensa.  

Ehdota K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta! 

Tiedätkö K-kauppiaan, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia? Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Kuka tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä?  

Jos tunnistit tästä kuvauksesta kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Voittajat julkistetaan K-Team Päivillä 5.11.2021 ja kerromme heistä asiakkaille K-ryhmän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä. 

Ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläiset. Kilpailuaika on tänä vuonna 1.8.-11.9.2022. Voit ehdottaa omia suosikkejasi alla olevan linkin kautta.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. K-duuni-kilpailun ja arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Kespro, K-Rauta,  Rakentamisen  Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, K-Auton Volkswagen-, Audi-, Seat & Cupra-, Porsche-, Volkswagen hyötyautot-, MAN- ja K-Auto Vaihtoautot-myymälät ja huoltoliikkeet.

 

Tiedoksi K-ryhmän henkilökunnalle

Asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voivat ilmoittaa K-ryhmän asiakaspalvelutyössä olevia sekä K-kauppiaita ehdolle K-ryhmän vuoden työntekijäksi tai työnantajakauppiaaksi K-duuni-kilpailun lomakkeella. Keräämme yhteystietojasi kauppiasrekisteristä tai työnantajaltasi, jotta voisimme olla sinuun yhteydessä ilmoittaaksemme ehdokkuudestasi kilpailussa. 

Finalistiehdokkaille ilmoitetaan ehdokkaana olosta viimeistään 7.10.2022 mennessä.

 

Katso alla olevilta videoilta vuoden 2021 työnantajakauppiaiden Mari ja Mika Mustosen ja vuoden 2021 työntekijän Merike Eskelisen mietteitä työstään. 

Takaisin ylös