k-duuni-kilpailu 2019

On aika ehdottaa K-ryhmän vuoden 2019 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta! Jätä ehdotuksesi viimeistään 31.8. ja osallistu lahjakortin arvontaan.

Etsimme taas K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Haluamme että kaupassa on kiva käydä ja työskennellä. Haluammekin näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti omaan työyhteisöönsä. Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin kaikki kertomaan, kuka ansaitsee tämän palkinnon!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää!

Onko joku K-ryhmän kaupan työntekijä tehnyt sinuun positiivisen vaikutuksen? Kuka vaikuttaa saavan sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä?

Ehdota vuoden työnantajakauppiasta! 

Kenen K-kauppiaan kaupassa on ilo asioida? Kenen kaupassa voit aistia hyvän työilmapiirin ja koet saavasi hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua? Tiedätkö K-kauppiaan, joka on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia?

Jos tunnistit tästä kuvauksesta K-ryhmän kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisessä ammattitapahtumassa K-Team Päivillä 2.11.2019 ja kerromme heistä asiakkaille K-ryhmän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.

Kilpailuaika on 14.6.–31.8.2019. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Äänestämisen voi tehdä myös ilman yhteystietojen jättämistä ja arvontaan osallistumista.

Äänestä vuoden kaupan työntekijää ja/tai kauppiasta klikkaamalla tästä

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Caara ja K-Auto.

K-duuni-kilpailun säännöt

K-Duuni 2019 -kilpailussa haetaan K-ryhmän* vuoden 2019 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kilpailuun voi ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin. Ehdotuksia saa antaa kuka tahansa, poislukien kilpailun raadin jäsenet.

Ehdotusten perusteella K-kauppiasliiton ja Keskon edustajista koostuva raati tekee ehdotuksen kummankin sarjan kolmen kärjestä. Tämä kolmikko esitellään K-kauppiasliiton hallitukselle, jossa on mukana Keskon edustus. Lopullisen valinnan voittajista eli vuoden 2019 kaupan työntekijästä ja työnantajakauppiaasta tekee syyskuussa kokoontuva K-kauppiasliiton hallitus.

Kesko Oyj ja K-kauppiasliitto ry järjestävät lahjakortti-arvonnan kaikkien oman ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Oman ehdotuksensa kilpailuun voi jättää myös ilman yhteystietojen jättämistä ja osallistumista arvontaan. Arvontaan osallistumalla, suostut henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja sivun alalaidan rekisteriselosteesta. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kilpailuun osallistuvan henkilön on täytettävä linkin kautta löytyvä osallistumislomake. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kaikkien kilpailussa ehdotuksen ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista K-lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaisemme tällä sivustolla voittajien suostumuksella. Lomakkeen kautta kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä arvonnan suorittamisen jälkeen, eikä yhteystietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai yhdistetä muuta kautta kerätyn tiedon kanssa.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Caara ja K-Auto.

Tarkemmat K-duuni -kilpailun säännöt ja tietosuojaseloste

 

Takaisin ylös