k-duuni-kilpailu 2022

K-duuni-kilpailun äänestysaika on päättynyt. Kiitos kaikille ehdotuksensa antaneille!

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. 

Vuoden 2022 kilpailun ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät. Ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläiset.  

Voittajat julkistetaan K-Team Päivillä 5.11.2022 ja kerromme heistä asiakkaille K-ryhmän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä. 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Kespro, K-Rauta,  Rakentamisen  Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, K-Auton Volkswagen-, Audi-, Seat & Cupra-, Porsche-, Volkswagen hyötyautot-, MAN- ja K-Auto Vaihtoautot-myymälät ja huoltoliikkeet.

 

KATSO ALLA OLEVILTA VIDEOILTA VUODEN 2021 TYÖNANTAJAKAUPPIAIDEN MARI JA MIKA MUSTOSEN JA VUODEN 2021 TYÖNTEKIJÄN MERIKE ESKELISEN MIETTEITÄ TYÖSTÄÄN. 

Takaisin ylös