k-duuni-kilpailu 2018

K-duuni-kilpailussa etsimme vuosittain vuoden K-kaupan työntekijää ja K-työnantajakauppiasta. Vuoden 2018 kilpailun äänestysaika on päättynyt 31.8.2108. Kiitos kaikille kilpailussa ehdotuksia tehneille. Julkistamme finalistit näillä sivuilla maanantaina 8.10.2018 ja voittajat lauantaina 3.11.2018.

K-duuni-kilpailun säännöt

K-Duuni 2018 -kilpailussa haetaan K-ryhmän* vuoden 2018 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kilpailuun voi ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin. Ehdotuksia saa antaa kuka tahansa, poislukien kilpailun raadin jäsenet.

Ehdotusten perusteella K-kauppiasliiton ja Keskon edustajista koostuva raati tekee ehdotuksen kummankin sarjan kolmen kärjestä. Tämä kolmikko esitellään K-kauppiasliiton hallitukselle, jossa on mukana Keskon edustus. Lopullisen valinnan voittajista eli vuoden 2018 kaupan työntekijästä ja työnantajakauppiaasta tekee syyskuussa kokoontuva K-kauppiasliiton hallitus.

Kesko Oyj ja K-kauppiasliitto ry järjestävät lahjakortti-arvonnan kaikkien oman ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Arvontaan osallistumalla, suostut henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja sivun alalaidan rekisteriselosteesta. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kilpailuun osallistuvan henkilön on täytettävä linkin kautta löytyvä osallistumislomake. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kaikkien kilpailussa ehdotuksen ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista K-lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaisemme tällä sivustolla voittajien suostumuksella. Lomakkeen kautta kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä arvonnan suorittamisen jälkeen, eikä yhteystietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai yhdistetä muuta kautta kerätyn tiedon kanssa.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä ja K-Auto.

K-duuni -kilpailun säännöt ja tietosuojaseloste

Lahjakortin arvonnassa voittaneet

Olemme nyt arponeet lahjakortit kaikkien ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken sekä toimittaneet ne voittajille. Arvonnassa lahjakortin voittivat:

Johanna Rissanen, Tampere
Kia Toivonen, Koisjärvi
Miia Tolppanen, Pori
Sami Rantala, Inkoo
Kirsi Salminen, Eurajoki
Ella Lehto, Turku
Minna Sippola, Vaasa
Katriina Kaisko, Simpele
Sari Tuominen, Loimaa
Tanja Härkönen, Rauma

Onnea kaikille voittajille!

To top