Tässä ovat K-Duuni-kilpailun vuoden 2023 finalistit

K-Duuni-kilpailun vuoden 2023 kauppiasfinalistit ovat Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen K-Citymarket Keminmaasta, Antti Penttinen K-Market Sodankylästä sekä Mikko Valtonen K-Supermarket Hämeenkyröstä ja K-Market Kyröskoskelta. Työntekijä-sarjan finalistit ovat Sanna-Kaisa Mikkola K-Rauta Nokialta, Laura Nurmiranta K-Supermarket Jakomäestä Helsingistä ja Anne Ruusumo-Kalevo K-Market PikkuKipparista Naantalista.

Susanna Kallioista ja Ari Sihvosta kehuttiin ”aivan huipuksi kauppiaspariskunnaksi, joka huomioi kaikki työntekijät ja joille työntekijöiden hyvinvointi on aidosti tärkeää. Kauppiaat joustavat työntekijän tarpeiden mukaan ja järjestävät tämän tästä yhteistä tekemistä henkilökunnalle.” 

Kauppias Antti Penttistä kuvattiin reiluksi, mukavaksi ja kannustavaksi esihenkilöksi, jonka puheille on helppo mennä pienissä ja suurissa asioissa. ”Kauppias löytää työntekijöiden vahvuudet ja antaa henkilökunnan hyödyntää luovuutta ja erityistaitoja työssään.” 

Kauppias Mikko Valtosen kerrottiin olevan ”iloinen ja hyväntuulinen kauppias ja tämä sama asenne näkyy koko henkilökunnassa!” Valtosen maine hyvänä työnantajana on kiirinyt asiakkaidenkin korviin: ”Tuntemillani työntekijöillä on hyviä kokemuksia hänestä.” 

Sanna-Kaisa Mikkola sai ylistystä hyvästä työtoveruudesta: ”Paras työkaveri mitä työelämässä on ollut. Tuki ja turva, oli sitten päivä millainen vaan. Tsemppi tarttuu. Ihana huumoripakkaus.” Sanna-Kaisasta on tullut myös monen asiakkaan suosikkimyyjä: ”Tää likka on meinaan asiakaspalvelun kermaa tässä paikassa.” 

Laura (Lilli) Nurmiranta sai kehuja pirteästä ja iloisesta asenteestaan ja rautaisesta asiakaspalveluosaamisestaan. ”Lilli on aina iloinen ja kohtaa jokaisen asiakkaan hymyllä henkilökohtaisesti. Hän on myös valmis auttamaan, jos tulee jotakin kysyttävää. On aina ilo asioida kaupassa, kun Lilli on työvuorossa!” 

Anne Ruusumo-Kalevo kuvattiin kaupan omaksi hengettäreksi, joka on tunnettu koko paikkakunnalla loistavasta asiakaspalvelustaan. ” Hänellä on ainutlaatuinen kyky huomioida asiakkaat ja saada heidät tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Kauppaan meneminen on kuin lähtisi tapaamaan ystävää.” 

Paljon onnea kaikille finalisteille! 

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina ovat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8.–10.9.2023 saatiin yhteensä ennätykselliset 3 311 ehdotusta, joista vuoden kaupan työntekijä -sarjaan tuli 2 373 ja vuoden työnantajakauppias -sarjaan 938 ehdotusta. Molempien sarjojen voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä 4.11.2023. Kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille!   


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös