Mikko ja Anne ovat K-Duuni-kilpailun vuoden 2023 voittajat

Vuoden 2023 työnantajakauppias on Mikko Valtonen Kyröskoskelta ja Vuoden kaupan työntekijä Anne Ruusumo-Kalevo Naantalista. K-Duuni-kilpailun voittajat julistettiin K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä pyhäinpäivänä 4.11.2023. Katso alta voittajien haastatteluvideot.

K-Supermarket Hämeenkyrön ja K-Market Kyröskosken Kauppias Mikko Valtosen kehuttiin olevan ”iloinen ja hyväntuulinen kauppias ja tämä sama asenne näkyy koko henkilökunnassa!” Valtosen maine hyvänä työnantajana on kiirinyt asiakkaidenkin korviin: ”Tuntemillani työntekijöillä on hyviä kokemuksia hänestä.” 

K-Duuni-kilpailun Vuoden työntekijää Anne Ruusumo-Kalevoa kuvattiin kaupan omaksi hengettäreksi, joka on tunnettu koko paikkakunnalla loistavasta asiakaspalvelustaan. ”Hänellä on ainutlaatuinen kyky huomioida asiakkaat ja saada heidät tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Kauppaan meneminen on kuin lähtisi tapaamaan ystävää.” 

Paljon onnea voittajille! 

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina ovat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8.–10.9.2023 saatiin yhteensä ennätykselliset 3 311 ehdotusta, joista vuoden kaupan työntekijä -sarjaan tuli 2 373 ja vuoden työnantajakauppias -sarjaan 938 ehdotusta. Molempien sarjojen voittajat julkistettiin K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä pyhäinpäivänä 4.11.2023. Kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille!  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös