Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kuopioon K-Supermarket Matkuksen pihalle torstaina 8.6.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kuopiossa K-Supermarket Matkuksen pihalle Olopuiston viereen torstaina 8.6. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Kuopiossa vastaavat, KuPS, K-ryhmä sekä K-Supermarket Matkuksen kauppiaat Esa ja Sari Kettunen.  

K-Supermarket Matkuksen väki osallistuu tapahtumaan

”K-Supermarket Matkus tukee monella tavoin lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Futiskiertue on hauska tapahtuma innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja jalkapalloharrastuksen pariin”, kauppias Esa Kettunen sanoo. ”Tuemme KuPSin D13-joukkueen toimintaa mm. turnauseväiden muodossa ja joukkue on hoitanut ostoskärryjen keräämisen parkkialueilta viikoittain jo useamman vuoden ajan.”

”K-Supermarket Matkuksen väki osallistuu Futiskiertueen tapahtumaan ja he ovat haastaneet Matkuksen Budget Sportin mukaan leikkimielisiin jalkapallon taitokilpailuihin, tervetuloa mukaan!”, kauppias-Esa kehottaa.

KuPS liikuttaa tapahtumassa

”K-ryhmän ja Palloliiton Futiskiertue on iloinen ja rento tapahtuma, jossa on erilaisia toimintapisteitä kuten pöytäfutis, tasapainolaudat, reaktioseinä, futis-darts ja isot pelialueet”, luettelee Kuopion Palloseuran toiminnanjohtaja Jari Koistinen. ”Viime vuonna tapahtuma keräsi satoja lapsia ja nuoria testaamaan omia taitojaan ja pelaamaan toisiaan vastaan, ihan huipputapahtuma!”

Kuopion Palloseura ry on Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura (yli 2000 pelaajaa), jossa tarjotaan toimintaa aina 2-vuotiaasta eteenpäin eritasoilla. KuPS – Elämänmittainen tarina – Banzai!

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös