Mari Kaijanen aloittaa K-Market Jätkäsaaren kauppiaana 1.9.2023

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.8.2023 Mari Kaijanen aloittaa Helsingin K-Market Jätkäsaaren kauppiaana Pirkan päivänä 1.9.  

”Viimeiset reilut 18 vuotta kauppiaana vierähti Vantaalla K-Market Kastanjassa. Positiivisella ja innostuneella mielellä siirryn Jätkäsaaren K-Marketiin”, kertoo Mari. ”Onhan se vähän, kuin juurille palaisi, kun 22 vuotta sitten aloitin kauppiasurani K-extra Fredalla ja siitä siirryin silloiseen K-Market Amiraaliin Ruoholahden metroasemalle. Alue on toki muuttunut ja Jätkäsaari on kasvanut suureksi asuinalueeksi. Ville ja Pia Hämäläinen ovat yhdessä rakentaneet K-Market Jätkäsaaresta hienon ja pidetyn, alueen parhaan lähikaupan. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää kauppaa edelleen asiakkaiden toiveiden mukaisesti.”
 

”Jatkossakin meillä korostuvat tuoreus, laatu, asiakaslähtöinen valikoima, sesonkien runsaus, ostamisen helppous ja alueen paras palvelu. Tulemme tarjoamaan myös mm. uusia ateria- ja välipalavaihtoehtoja arjen tarpeisiin” Mari lupaa. ”Tärkeää on myös, että kaupassa on hyvä työilmapiiri ja asiakas kokee kerta toisensa jälkeen olevansa tervetullut meille ostoksille – hymy ei hyydy pahimmankaan kiireen keskellä.”
 

Ruokahävikkiä on pyritty vähentämään Jätkäsaaressa jo aiemminkin ja jatkossa sitä parannetaan entisestään hyödyntämällä teknologian mukanaan tuomia uusimpia työvälineitä. ”Kuitenkin hävikkiä syntyy aina jonkin verran ja kaikki elintarvikkeeksi kelpaava hävikki toimitetaan jatkossakin hyväntekeväisyyteen. Lähivuosina tulemme myös uudistamaan kauppaa ja kylmälaitoksemme vaihdetaan käyttämään ympäristöystävällisimpiä kylmäaineita.”
 

Mari Kaijasen perheeseen kuuluvat puoliso Pauli Jaakola ja 15-vuotias tytär. Pauli on kauppiaana K-Supermarket Munkissa Munkkivuoressa. ”Lomalla on mukava käydä rentoutumassa mökillä Kuusamossa mm. kalastuksen, moottorikelkkailun tai laskettelun parissa.”
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös