Varaosatyöntekijä kesäksi K-Auto, Huittinen

Suomi: Huittinen, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 26.1.2023
Haku päättyy 15.4.2023
Oletko aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen varaosatyöntekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto Huittinen ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Haemme varaosatyöntekijöitä työskentelemään Volkswagen, Audi ja SEAT brändien parissa. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa. Koulutamme kuitenkin sinut tehtäviisi. Tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa, ruotsin ja englannin kielitaito lasketaan myös eduksi
- vähintään 18-vuoden ikää

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 15.05. – 31.08. 2023 (työsuhteen kesto sovitaan erikseen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Heikkinen, puh. 050 4274538. Lähetä hakemuksesi 15.4.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.


------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.

K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.
Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!
Takaisin ylös