Tukkutyöntekijöitä kesäksi (20h/vko) K-ryhmään Lappeenrannan tukkuun

Suomi: Lappeenranta, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 19.1.2023
Haku päättyy 12.2.2023
Oletko energinen ja innostunut tiimipelaaja, joka etsii monipuolista ja toimeliasta työtä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme tukkutyöntekijöitä määräaikaiseen kesätyöhön huolehtimaan siitä, että palvelukokemus Kespron Lappeenrannan tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tukkutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua sekä tarvittaessa muita tukun työtehtäviä.

Odotamme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta
- mahdollisuutta työskennellä kaikkina tukun aukioloaikoina
- vastuunottokykyä sekä joustavuutta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- kassakokemusta
- Foodservice-alan tuntemus luetaan eduksi, mutta ei ole pakollista

Trukin ajotaito, hygieniapassi sekä kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemus on plussaa, mutta ei pakollista. Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä tukun eri työtehtävissä
- tarvittavan perehdytyksen
- työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kespro on osa K-ryhmää ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkaat. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat viidestä myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Kesätyöt sijoittuvat aikavälille 22.5.2023 – 19.8.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen palvelupäällikkö Taina Suikka taina.suikka@kesko.fi.

Lähetä hakemuksesi 12.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Huom! Toimitathan hakemuksesi linkin kautta, sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme huomio rekrytointiprosessissa.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös