K-ryhmä tarjoaa Pohjois-Pohjanmaalla noin 480 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä

Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa on tarjolla noin 480 työpaikkaa kesällä 2023. Eniten paikkoja avautuu hakuun helmikuun toisella viikolla.

”K-ryhmässä on mahdollisesti Suomen laajin valikoima erilaisia kesätyöpaikkoja ja vaihtoehdot ovat monipuoliset koko Suomessa. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa”, kannustaa hakemaan K-ryhmän rekrytoinneista vastaava Ilona Castrén.

Suurin osa K-ryhmän kesätyöpaikoista kaikissa toiminnoissa tulee hakuun helmikuun kuudenteen päivään mennessä. Silloin kesätyövalikoima on suurimmillaan.

Ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo maalis-toukokuussa

K-ryhmän kesätyönhakusivulla osoitteessa kesko.fi/kesatyo on jo nyt kesätyöpaikkoja avoinna ja lisää avautuu koko ajan. Ensin hakuun avautuvat kevään kausityöpaikat. Maalis-toukokuussa on mahdollisuus aloittaa esimerkiksi puutarhamyyjänä K-Raudassa, renkaanvaihdon tehtävissä K-Autolla ja logistiikkatyöntekijänä K-ryhmän logistiikkakeskuksissa.

K-Rauta-kauppojen kausi- ja kesätyöpaikkoja on jo auki ja suurin osa avautuu hakuun tammikuun aikana. Tarjolla on esimerkiksi puutarhamyyjän, sisustusmyyjän ja rakennustarvikemyyjän töitä. Remontointi- sekä piha- ja puutarhasesonki alkaa jo keväällä, joten useassa tehtävässä on mahdollista aloittaa maalis-toukokuun aikana.

Kevään rengashuollot K-Auton toimipisteissä työllistävät kymmeniä eri puolelle Suomea jo alkukeväästä. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja mm. mekaanikoille ja työnjohdon tehtäviin. Ensimmäiset haut alkavat tammikuun lopulla.

Pohjois-Pohjanmaalla runsaasti työpaikkoja tarjolla

Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa K-ryhmä tarjosi viime vuonna noin 480 kesätyöpaikkaa, joka on arvio myös tälle vuodelle. Pohjois-Pohjanmaan kesätyöntekijämäärä on K-ryhmän kolmanneksi suurin heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen.

"Viime vuonna kesätyöpaikkoja oli eniten tarjolla Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Lapissa", kertoo Castrén.

Joka puolella Suomea voi hakea kesätöihin K-Rautoihin ja teknisen tukkukaupan Onninen Express -myymälöihin, vapaa-ajan kauppoihin (Intersport ja Budget Sport), Neste K -huoltoasemille, automekaanikon tehtäviin K-Autolle, logistiikkakeskuksiin, ravintolatukku Kesproon, K-ruokakauppoihin sekä K-ryhmän toimistoille.

K-ryhmä on Suomen suurimpia kesätyöntarjoajia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Yhteensä K-ryhmä tarjoaa tulevana kesänä noin 6000 kesätyöpaikkaa.

Kaikki K-ryhmän kesätyöpaikat löytyvät hakuaikana osoitteesta kesko.fi/kesatyo. 

Takaisin ylös