Tukkutyöntekijöitä kesäksi (24 h/vko) K-ryhmään Rovaniemen tukkuun

Suomi: Rovaniemi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 26.2.2019
Haku päättyy 28.3.2019
Oletko asiakaspalvelija? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Kespro palvelee asiakkaan tarpeiden mukaisesti monen alan yrityksiä.

Haluamme innostuneita tukkutyöntekijöitä huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Kespro Rovaniemen tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alalta tai varastoalalta on plussaa. Oletko iloinen asiakaspalvelija? Kespro Rovaniemellä liityt mukavaan työyhteisöön. Meidän tehtävänä on tarjota kaikille asiakkaille palvelukokonaisuus, joka auttaa asiakkaiden liiketoiminnan kehitystä.

Odotamme sinulta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- kaupan – tai varastoalan kokemusta
- aiempaa kassatyöskentelykokemusta
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- Vähintään 18 vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävät ovat määräaikaisia perhevapaan sijaisuuksia sekä kesätöitä 30.9.2019 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tukkupäällikkö Simo Valtonen, puh. 050 5632324.
Email: simo.valtonen@kesko.fi
Lähetä hakemuksesi 28.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös