Autolaskuttaja VV-Auton Autologistiikkaan Vantaalle

Suomi: Uusimaa, Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.1.2018
Haku päättyy 22.1.2018
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme VV-Auton Autologistiikkaan Vantaalle

Autolaskuttajaa,
joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Autologistiikka vastaa ajoneuvojen toimitusketjusta tilauksesta tehtaalta aina toimitukseen asiakkaalle asti. Autolaskuttaja on osa tätä palvelukokonaisuutta ja hänen tehtäviin kuuluu maahantuotujen ajoneuvojen laskutus ja osaan ajoneuvoista niiden rekisteröinti, sekä eri ylläpitotehtäviä järjestelmiimme ajoneuvon toimitusketjussa. Odotamme kykyä tarkkuutta vaativaan päätetyöskentelyyn, palveluasennetta ja halua tiimityöskentelyyn sekä soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa, mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa, jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Tutustu videoihin sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi 22.1.2018 mennessä oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Logistiikkajohtaja Mauri Kuutsa p. 040 506 9926, mauri.kuutsa@vv-auto.fi
Tulosta
Takaisin ylös