K-kauppias-blogi

Blogi K-kauppiasvalmennuksesta, kauppiaaksi kasvamisesta ja kaupan arjen iloista. Aitoja tarinoita ja elämänmakuisia kokemuksia kauppiasuran alusta.

 

 

Muuttotunnelmissa

Kristiina Kanervo | 30.10.2014

Blogihiljaisuus on ohi ja uudet haasteet ovat odottamassa. Pääsin kirjoittamaan sopimukset uuteen kauppapaikkaani joka tällä kertaa sijaitsee Lahdessa! “Suomen Chicagoon” lähdetään luotsaamaan K-supermarket Okeroista joka on Lahden alueen suurin K-supermarket ja kerännyt vankan maineen hyvänä ja monipuolisena kauppana. Olen todella innoissani päästessäni yrittäjäksi yhteen alueen parhaimmista ruokakaupoista ja kehittämään siitä pitkällä tähtäimellä vieläkin monipuolisempi. Joskus kauppiaan ura saattaa viedä kaupungista toiseen, eikä hyvän ja potentiaalisen kauppapaikan takia ainakaan itselleni muuttaminen ei ole koskaan ollut mikään mahdoton ajatus. Ainahan voi vuosien jälkeen harkita paluuta takaisin kotiseuduille jos siltä alkaa tuntumaan.
Ennen kuin pääsee taas “sorvin ääreen”, täytyy tehdä vinot pinot paperihommia ja kaikki aloitetaankin sopimusten kirjoitteluilla. On sähkösopimusta, pankkien ja vakuutusyhtiöiden kilpailuttamista, siivousta, jätehuoltoa, turvallisuuspalveluja ja tuholaistorjuntaa. Haetaan alkoholi-, ja tupakkavalmisteiden myyntilupia, vertaillaan puhelinliittymiä, soitellaan Veikkaukseen ja raha-automaattiyhdistykseen. Kauppiaan työhön kuuluu vastata näistä sopimuksista itse, mutta tähänkin tottuu, sillä monessa kauppiasvaihdossa mukana olleena alkavat nämäkin asiat hoitua jo rutiinilla.
Kaiken tämän aloituskiireen keskellä vastuu alkaa painaa juuri mukavasti, onhan se oma uusi kauppa siellä odottamassa!

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös