Myyjiä (37,5 h/vko) K-Supermarket Levi, Kittilä

Suomi: Kittilä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.5.2022
Haku päättyy 31.5.2022
Myyjiä K-Supermarket Leviin Kittilään

K-Supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa osaavia, innostuneita, oma-aloitteisia asiakaspalvelijoita toimimaan kaupan eri osastoilla. Töitä löytyy usealta kaupan osastolta.

Työtä osastosta ja toimenkuvasta riippuen heinä/elokuusta sekä marras/joulukuusta jatkuen määräaikaisena huhtikuun 2023 loppuun, työaika sijoittuu 5:00 ja 22:15 välille. Haemme moniosaajia ensisijaisesti koko-aikaisiin työsuhteisiin (37,5 h viikossa). Tilanteen mukaan voi olla mahdollisuus myös jatkaa pitempään työsuhteeseen.

Etsimme palveluhenkistä ja innokasta myyjää panimo-osastolle ja verkkokauppaan sekä tiimin jäsentä tuoreosastoille maitoon, lihaan ja pakasteisiin, käyttötavaraan ja heviin sekä teollisen hyllyttäjiä. Kaikissa edellä mainitut tehtävät painottuvat arkiaamuihin ja myös kassakutsut kuuluvat työnkuvaan. Lisäksi etsimme kassamyyjiä sekä hevitiimiin on ilta- ja viikonloppupainotteista tekijää.

Kaikki myyjämme koulutetaan toimimaan tarvittaessa myös kassalla.

Odotamme usean vuoden kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä ja kokemus osastovastaavan tehtävistä tai tehtävistä osastolla on ehdoton plussa.

Odotamme, että sinulla on
- kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä
- reipasta, iloista ja palvelualtista asennetta työntekoon

Tarjoamme sinulle:
- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
- Monipuolisen työn ja upean työympäristön
- Levimarketin palkitsemisedut

Täytämme paikat aina sopivan hakijan löydyttyä, hakuaika 31.5. asti.
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen info@levimarket.fi Puhelimitse tavoitat rekrytoinnista vastaavan Riikka Syväjärven numerosta 040 1899 638.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös