Myyjiä kesäksi (vähintään 20 h/vko) K-Citymarket Heinola

Suomi: Heinola, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 30.4.2022
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, reippautta ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Kesän jälkeen meille on mahdollista ja toivottavaa jäädä tekemään vuoroja koulun ohella koko vuodeksi.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja kesätyöpaikat sijoittuvat teolliseen elintarvikkeeseen, palvelutiskille, leipäosastolle sekä hedelmä-ja vihannesosastolle.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen risto.veijanen@citymarket.fi tai sussu.veijanen@citymarket.fi 30.4.2022 mennessä.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö alkaen touko-/kesäkuussa ja päättyen elo-/syyskuussa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös