Service Specialist Payroll, Business Services Centre

Suomi: Tampere, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 13.11.2020
Haku päättyy 30.11.2020
PALKANLASKIJOITA ( Service Specialist, Payroll) K-Ryhmän Business Services Centreen Tampereelle

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereelle Business Services Centreen (BSC) Kauppiaspalkanlaskennan yksikköön palkanlaskijoita vakituiseen sekä määräaikaiseen kokoaikaiseen tehtävään vahvistamaan kauppiaspalkanlaskennantiimiä. Määräaikaisuuden perusteena on vanhempainvapaan sijaisuus elokuun 2021 loppuun tai mahdollisesti pidempään.
Tehtävässäsi vastaat niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimisi kanssa K-ryhmän palkanlaskentaprosessin läpiviennistä ja hallinnoinnista kokonaisvaltaisesti. Toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Sinulla on rautainen ammattitaito, kyky nähdä ja halu kehittää palkanlaskennan prosessia.
K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Business Services Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut.

Odotamme sinulta

- Liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan alan tutkintoa
- Vahvaa, useamman vuoden kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä
- Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemista (erityisesti Kaupan ala)
- Positiivista asennetta sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
- Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
- Muutosvalmiutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta
- MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyviä muita tietoteknisiä valmiuksia
- Riittävää englannin kielen taitoa
- Kiinnostusta toiminnan kehittämiseen

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
- Merkittävän, vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen
- Tiimin jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työkaverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilökuntaedut
- Laajat etätyömahdollisuudet
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Team Leader Anna Korhonen, puh. 050 561 9663 tai Team Leader Raika Turunen, puh. 040 570 2825 maanantaina 16.11. klo 10-11 ja keskiviikkona 25.11. klo 14-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Suoritamme haastatteluja jo hakuaikana.
Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua sekä tarkistamme luottotiedot.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös