Rengassesonkiapulainen K Caara Oy, Espoo

Suomi: Espoo,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.9.2019
Haku päättyy 29.9.2019
KAUSIAPULAISIA RENGASSESONKIIN ESPOON VOLKSWAGEN JA AUDI CENTEREIHIN

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaista kausiapua rengassesonkiin aikavälillä 14.10.2019-13.12.2019. Tehtäviisi kuuluvat mm. renkaiden vaihto, siirtely sekä pesu / varastointi. Aikaisempi kokemus renkaiden vaihdosta sekä rengastyökoneiden käytöstä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- vähintään 18 vuoden ikää
- tiimityöskentelytaitoja
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- huolellista ja tarkkaa tapaa työskennellä

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antavat Volkswagen Center Espoo huoltopäällikkö Janne Mäkynen puh. 050 524 9023, Audi Center Espoo huoltopäällikkö Juha Kaskinen, puh. 050 442 5169 ja varaosapäällikkö Kerkko Helmijärvi, puh. 050 563 1900.

Lähetä hakemuksesi 29.9.2019 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös