Vuorovastaava palvelutiskille K-Supermarket Basilika, Sipoo

Suomi: Sipoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 15.3.2019
Haku päättyy 27.3.2019
Vuorovastaavaa palvelutiskille vakituiseen kokoaikaiseen (37,5h) tai osa-aikaiseen työsuhteeseen, K-Supermarket Basilika, Sipoo

Tule rakentamaan kanssamme jatkuvasti kehittyvää alueen parasta ruokakauppaa, jossa palvelu pelaa! Remontoimme lähiaikoina koko myymälän, joten pääset työskentelemään uudessa ja modernissa kaupassa, jossa tulee olemaan varmasti myös alueen hienoin palvelutiski!

Asiakasmäärien jatkuvasti kasvaessa tarvitsemme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista vuorovastaavaa, jonka työtehtävät painottuvat kaupan palvelutiskille päivä,- ilta,- ja viikonloppuvuoroihin. Sinulla on kollegana toinen ammattitaitoinen vuorovastaava, jonka kanssa vuorottelette esim. viikonloppuvuorojen osalta, joten vapaita viikonloppujakin on tiedossa. Herkkutorilla käsitellään ja myydään mm. tuoreet lihat, kalat, grillituotteet, ateriat ja paistetaan leipomotuotteita. Myös muun myymälän kauppakunnosta pidetään jatkuvasti hyvää huolta. Aurinkoinen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja alan ammattilaisena sinulla pysyy kiireessäkin langat käsissä. Vuorovastaavana olet vuorossasi vastuussa koko palvelutiskin toiminnasta ja työntekijöiden töiden organisoinnista niin, että työt sujuvat tavoitteiden mukaisesti ja palvelu pelaa niin kuin parhaassa kaupassa kuuluu. Tavoitteemme ovat korkealla, toivottavasti sinunkin!

Toivomme kokemusta palvelutiskillä työskentelystä ja kalojen/lihojen käsittelytaitoa. Jos nämä taidot ovat hallussa, tässä on loistava tilaisuus edetä urallasi. Voit toki olla jo toiminut vastuutehtävissä palvelutiskillä ja kaipaat uusia tuulia uudessa ja modernissa työympäristössä. Työ sopii myös ravintola-alan ammattilaisille, joille kalojen/lihojen käsittely on hallussa ja haluat esim. vaihtaa alaa.

Tarjoamme sinulle kollegojen ja kauppiaan tuen sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa pyritään jatkuvasti kehittämän sekä valikoimia että palvelua. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/vko tai halutessasi osa-aikainen, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 27.3. Työt alkavat joko heti tai sovittaessa kevään aikana.

Tsekkaa myös Facebook-sivumme , niin aistit minkälainen meininki meillä on!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sekä mahdollinen palkkatoiveesi sähköpostitse mikko.kontio@k-supermarket.fi
Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse p. 050 3107 222/Mikko Kontio, kauppias

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta Luo PDF
Takaisin ylös