Automyyjä, K Caara Oy, Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 7.3.2019
Haku päättyy 22.3.2019
AUTOMYYJÄ AUDI CENTER HELSINKI

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Vahvistamme myyntitiimiä Audi Center Helsingissä. Tarvitsemme innokkaan ja osaavan automyyjän tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat itse asiakassuhteidesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko myyntiprosessin ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja ymmärrät niiden edun uusasiakashankinnan kannalta. Lisäksi ymmärrät lisäpalveluiden myynnin merkityksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä yrityksellemme. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta uusien autojen kaupasta
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita omalla esimerkillä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasse Mannonen, myyntipäällikkö puh. 040 516 7608
Lähetä hakemuksesi 22.03.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla, kaakkois-Suomessa, Forssassa, Huittisissa ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Tulosta
Takaisin ylös