Huoltopäällikkö Porsche Center Tampere

Suomi: Tampere, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 8.2.2019
Haku päättyy 22.2.2019
Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen Huoltopäällikön huolehtimaan siitä, että Porsche Center Tampere ylittää asiakkaidemme odotukset. Johdat Porsche Center Tampereen huollon tiimiä asiakaslähtöiseen ja tehokkaaseen työkulttuuriin. Sinulla on täsmällinen, joustava ja asiakaspalvelullinen palveluasenne, halua ja valmiuksia vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Hakijalta toivoisimme vahvaa asiakaspalvelutaustaa, kokemusta onnistuneesta tiimityöskentelyn johtamisesta, suoritettua autoalan tutkintoa (AMK), aiempaa vahvaa työkokemusta huoltopäällikön työtehtävistä, mielenkiintoa urheiluautoja kohtaan sekä hyvän englannin ja/tai saksankielen taidon. AutoMaster toiminnanohjausjärjestelmän käyttötaito luetaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu mm. Huoltopäällikön työtehtävät Porsche Center Tampereella. Työskentelet yhdessä asiakkaiden ja Porsche Center Tampereen huollon henkilökunnan kanssa. Huolehdit, että autovalmistajan standardeja, suosituksia ja prosesseja noudetaan huollossa. Varmistat, että tiimissä vallitsee vahva asiakaslähtöinen ja tehokas työskentelykulttuuri. Edustat Porsche AG:n jälleenmyyjäliikettä kaikilla toimillasi (Porsche Brand Ambassador).

Odotamme sinulta:
- vahvaa asiakaspalveluasennetta ja –kulttuuria
- täsmällisyyttä ja oma-aloitteellisuutta sovittujen epäkohtien kuntoon saattamiseksi
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- ajokorttia

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Tampereen automyynnin ja huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Tampereen omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-Ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 22.02.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Juha Kouhi, puh. 040-6309991 ja Arto Koljonen, puh. 040-7139119.


-----------
Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 36 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin. Palvelemme teitä mielellämme teille sopivimmassa Porsche Centerissä: Helsingissä, Turussa tai Tampereella.
Tulosta
Takaisin ylös