Myyjä tai vuorovastaava K-Supermarket Basilika, Sipoo

Suomi: Sipoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 5.2.2019
Haku päättyy 17.2.2019
Etsimme myyjää tai vuorovastaavaa herkkutorille vakituiseen kokoaikaiseen (37,5 h/vko) tai osa-aikaiseen (15-35 h/vko) työsuhteeseen Sipoon K-Supermarket Basilikaan. Tule rakentamaan kanssamme uudistuvaa alueen parasta ruokakauppaa, jossa palvelu pelaa!

Asiakasmäärien kasvaessa tarvitsemme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista myyjää tai vuorovastaavaa, jonka työtehtävät painottuvat kaupan herkkutorille päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Herkkutorilla käsitellään ja myydään mm. tuoreet lihat, kalat ja grillituotteet sekä paistetaan leipomotuotteita.

Aurinkoinen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja sinulla pysyy kiireessäkin langat käsissä. Arvostamme kokemusta palvelutiskillä työskentelystä ja kalojen/lihojen käsittelytaitoa. Jos olet jo kaupan alan ammattilainen, voit soveltua heti myös vuorovastaavan tehtävään, jossa otat vuorossasi lisävastuuta töiden organisoinnista koko kaupan myyntikunnon varmistamiseksi. Joka tapauksessa meillä on mahdollista saada lisävastuuta oman kehittymisesi myötä, osaamisesi ja asenteesi ratkaisee!

Tarjoamme sinulle kollegojen ja kauppiaan tuen sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko) tai tilanteesi mukaan joustava osa-aikainen (15-35 h/vko). Kuuntelemme toiveesi työtuntien suhteen.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 17.2.2018. Työt alkavat joko heti tai sopimuksen mukaan kevään aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse: mikko.kontio@k-supermarket.fi

Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse Mikko Kontio, kauppias (mikko.kontio@k-supermarket.fi / p. 050 3107 222).

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös