Tukkutyöntekijöitä kesäksi (20h/vko) K-ryhmään Tampereen tukkuun

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 5.2.2019
Haku päättyy 8.3.2019
ETSIMME KESÄKSI TUKKUTYÖNTEKIJÖITÄ KESPRON TAMPEREEN TUKKUUN

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa?

Etsimme Kespro Tampereen tukkuun osa-aikaisia tukkutyöntekijöitä, kesäksi määräaikaisiin työsuhteiseen ajalle 23.4.2019- 19.8.2019, 13.5.2019 - 19.8.2019, 20.5.2019 - 25.8.2019.

Sinun paikkasi
Työskentelet Kespron Tampereen tukussa kuormanpurku-, kassa- sekä keräilytehtävissä. Olet palveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen tyyppi. Arvostamme positiivista mieltä, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä sekä toisten ihmisten kunnioitusta. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja vuorotyö sopivat sinulle. Lisäksi edellytämme 18 vuoden ikää sekä työskentelyä koko edellä mainitun kesäjakson, aamu-, päivä- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin.

Eduksi katsomme hygieniapassin, trukkikortin ja myös kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemuksen.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi sekä omasta osaamisestasi.

Tarkkailethan sähköpostiasi, koska olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä.

Valinta suoritetaan viikolla 14. Tiedustelut vain sähköpostilla osoitteeseen kespro.nt.tampere@kesko.fi, aiheena tukkutyöntekijä.

Työnhaku vain linkin kautta. Sähköpostilla tai postitse tulleita työhakemuksia tai alle 18-vuotiaiden hakemuksia emme huomioi.
Tulosta
Takaisin ylös