Verkkokauppa-assistentti (20 h/vko) Intersport verkkokauppa Oulu

Suomi: Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 21.1.2018
Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 62.

Haemme nyt Intersportin verkkokauppaan Ouluun

Verkkokauppa-assistenttia

osa-aikaiseen (20h/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen

Toimenkuvaasi kuuluu mm. verkkokaupan tavaran tuloutukset, asiakastilausten keräily, reklamaatioiden ja palautusten käsittely sekä varaston järjestyksestä huolehtiminen. Tehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.

Työssä menestyminen edellyttää organisointitaitoa ja kykyä omaksua uusia toimintamalleja välillä hektisessäkin toimintaympäristössä. Välillä tilauksia on paljon, joka vaatii tehokasta, nopeaa ja tuloksellista työskentelytapaa.

Odotamme sinulta energistä, innovatiivista ja dynaamista työskentelyotetta, jotta ylittäisimme asiakkaidemme odotukset. Nopeatempoisessa työssä tarvitaan myös hyvää paineensietokykyä.

Työtehtävät hoidetaan käsipäätteillä ja tehtävään liittyy myös asiakaspalvelua, joten odotamme kokemusta yleisimmistä tietokoneohjelmista ja innokkuutta uusien järjestelmien oppimiseen.

Lisäksi toivomme halukkuutta kehittää prosesseja ja toimintatapoja. Tehtävässä edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista hallintaa.

Tarjoamme Sinulle:
- Näköalapaikan monikanavaisessa liiketoimintaympäristössä Suomen suurimmassa urheilukaupan ketjussa
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn lähellä asiakasrajapintaa
- Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
- Sporttisen ja hyvän työympäristön


Hakemukset pyydämme lähettämään 21.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
Tulosta
Takaisin ylös