Kohdekoordinaattori harjoitteluun K-ryhmään

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 8.1.2018
Haku päättyy 31.1.2018
Haluatko tehdä suuressa yhtiössä töitä kestävän kehityksen hyväksi? Vaelluskalat odottavat pelastajaansa!
Etsimme K-Kalapolut-hankkeeseen HARJOITTELIJAA huhti-lokakuuksi 2018.

K-ryhmä ja WWF käynnistivät elokuussa 2017 monivuotisen yhteistyön uhanalaisten vaelluskalojen pelastamiseksi, ja tulokset näkyvät jo. Ensimmäisen syksyn aikana eri puolilla Suomea sijaitsevista joista ja puroista avattiin yhdeksän nousuestettä ja kaloille rakennettiin 40 uutta kutupaikkaa. Yhteistyö, jonka tunnistaa ”Kuteminen kuuluu kaikille” -sloganista, jatkuu entistä laajamittaisempana vuonna 2018. Lue lisää K-Kalapoluista: https://www.kesko.fi/kalapolut/

Vastuualueesi
Työskentelet Keskon yhteiskuntavastuuyksikössä Helsingin Ruskeasuolla. Konttorissa istumisen vastapainoksi merkittävä osa työajastasi kuluu virtavesien äärellä talkookohteissa ympäri Suomea. Vastaat yhdessä WWF:n asiantuntijoiden kanssa kunnostuskohteiden valinnasta sekä talkootapahtumien aikataulutuksesta ja järjestämisestä. Pidät yhteyttä talkoopaikkakuntien K-kauppiaisiin, yhdistyksiin ja vapaaehtoisiin talkoolaisiin. Järjestät kampanjamateriaalit K-kauppoihin ja tarvikkeet talkookohteisiin. Koordinoit mediayhteistyön viestintäosastomme kanssa ja viestit aktiivisesti some-kanavissamme. Pidät kaikki langat käsissäsi niin, että talkootapahtumat sujuvat organisoidusti ja hyvässä hengessä.

Odotamme sinulta
Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ympäristö- tai viestintäalan opiskelijalle. Olet kiinnostunut uhanalaisten lajien suojelusta ja elinympäristöjen kunnostuksesta. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen käytännön henkilö, joka ei pelkää tarttua soralapion varteen metsäpuron äärellä. Tulet hyvin juttuun kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet kuin kala vedessä erilaisissa some-kanavissa ja monipuolinen sisällöntuotanto niihin on sinulle tuttua. Olet valmis joustaviin työaikoihin, sillä talkoopäivät saattavat venyä pitkiksi ja osa talkoista tehdään viikonloppuisin. Ajokortti on tehtävän hoidossa välttämätön, sillä kunnostuskauden aikana matkustamista on viikoittain. Tarvittaessa järjestämme auton käyttöösi talkookohdematkoja varten. Kokemus vähittäiskaupan tehtävistä on vahvaa plussaa.

Töissä K-ryhmässä
Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden olla mukana ainutlaatuisessa K-Kalapolut-hankkeessa, mielenkiintoisen työn sekä ison konsernin edut.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.1.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä vastuullisuusjohtaja Matti Kalervolta, 050-3064081 (puhelimitse vain 12.1., 18.1. 26.1. ja 31.1.), matti.kalervo@kesko.fi
Tulosta
Takaisin ylös