Kassamyyjä/kärryjärjestelijä (5 h/vko) K-Citymarket Pori Mikkola

Suomi: Pori, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 10.1.2018
Haku päättyy 31.1.2018
ETSIMME PALVELUHENKISTÄ KASSAMYYJÄÄ JA KASSAMYYJÄ/KÄRRYJÄRJESTELIJÄÄ K-CITYMARKET PORI MIKKOLAN KASSAOSASTOLLE


Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kassamyyjää ja kassamyyjä/kärryjärjestelijää (5 h/vko). Työsuhde alkaa 1.3.2018.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-Citymarketin kassaosastolla. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan kassatyöskentelyn lisäksi työskentelet mahdollisesti ainakin ajoittain myös muilla osastoilla myyjänä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Työskentelet varsin itsenäisesti ja kannat vastuuta työstäsi. Kaupallisesta peruskoulutuksesta ja/tai asiakaspalvelukokemuksesta on luonnollisesti etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena. Palkkaus on TES:n mukainen.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä asiakaspalvelupäällikkö Sannamari Rautiaiselta sähköpostilla sannamari.rautiainen@citymarket.fi tai puhelimitse numerosta 01053 88511.
Tulosta
Takaisin ylös