Uutiset

Tarkenna aihe

34 uutista ja tiedotetta

Toukokuu 2023

Lähihunajaa K-kauppojen omista mehiläispesistä – kauppias voi olla myös mehiläistarhaaja

Kesä on lähiruoan kulta-aikaa. Yksi erikoisuus usean K-kaupan lähiruokavalikoimassa on kaupan oma hunaja, jota varten tarhataan mehiläisiä kauppojen katoilla ja lähipeltojen reunoilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

19.05.2023 10.23

Aurinkosähköjärjestelmiä ostavat nyt sekä yritykset että kotien ja mökkien kunnostajat

Vihreä siirtymä näkyy Suomen suurimman aurinkosähköjärjestelmien maahantuojan Onnisen luvuissa: aurinkosähköjärjestelmien myynti yli nelinkertaistui viime vuonna. K-ryhmään kuuluva Onninen uskoo aurinkovoiman kasvun huipun olevan vielä edessä. K-Raudoissa asioivien kotitalouksien kiinnostusta lisäävät erityisesti energiahintojen nousu ja aurinkopaneelien alentunut hintataso.  

Vastuullisuus, Yritys, Media

05.05.2023 10.00

Huhtikuu 2023

Mywear-vaatteiden ja myhome-tekstiilien hankintaketjujen vastuullisuutta varmennetaan monin tavoin

Vaatteita ja tekstiilejä ostaessa moni voi miettiä minkälaisissa oloissa tuotteet on valmistettu. K-Citymarketissa myytävien mywear ja myhome –tuotteiden tuotantoketjujen sosiaalista vastuullisuutta varmennetaan auditoinneilla, koulutuksilla ja sitoumuksilla. Hankintaketjujen vastuullisuus ja avoimuus on yksi K-ryhmän vastuullisuustyön painopisteistä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.04.2023 13.57

K:n terveellisyystavoitteet etenevät: jo yli 30 Pirkka-tuotteessa Sydänmerkki

Sydänystävällisten ja edullisten valintojen tekeminen ruokakaupassa helpottuu, kun Sydänmerkki lisätään tuttuihin Pirkka-tuotteisiin. Sydänmerkin käyttöoikeus on myönnetty tähän mennessä lähes sadalle Pirkka-tuotteelle ja merkki on jo lisätty yli 30 tuotteen pakkaukseen. K-ryhmä on sitoutunut helpottamaan hyvinvointia edistäviä valintoja asettamalla terveellisyystavoitteet ja tekemällä ravitsemussitoumuksen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.04.2023 07.30

Takaisin ylös