Uutiset

Tarkenna aihe

410 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2021

Kesko ja Nurmijärven kunta allekirjoittivat esisopimuksen tontin hankinnasta logistiikkakeskuksen tarpeisiin

Nurmijärven Ilvesvuoren yritysalueella sijaitsevan tontin hankinnalla Kesko varautuu päivittäistavaratoimialan kasvuun myös kauempana tulevaisuudessa.

Yritys, Media, Etelä-Suomi

23.06.2021 09:00

Viisi vinkkiä kotipuutarhurille – näin saat pihan kukoistamaan

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 22.6.2021 Poikkeusaikana monen katse on kääntynyt kotipihan ja puutarhan ehostamiseen. Tiesitkö, että monivuotisia puutarhakasveja voi istuttaa syksyyn saakka? Entä miten istutusaluetta voi kohentaa? Voiko rikkaruohojen kitkemistä helpottaa? K-Raudan puutarhaneuvoja antaa vinkit pihan ja puutarhan hoitamiseen. 

Asiakas, Media

22.06.2021 13:00

K-ryhmä vahvistaa ruoan verkkokaupan markkinajohtajuutta ja investoi lähivuosina kymmeniä miljoonia keräilyn automatisointiin – rakenteilla Suomen ensimmäinen automaattiavusteinen keräilyjärjestelmä

K-ryhmä investoi tulevina vuosina ruoan verkkokauppakeräilyn automatisointiin useita kymmeniä miljoonia. Investointien tavoitteena on entistä parempi asiakaskokemus, tehokkaammat verkkokaupan prosessit sekä markkinajohtajuuden vahvistaminen. Suomen ensimmäinen ruokakaupan yhteyteen tuleva automaattiavusteinen keräilyjärjestelmä rakennetaan pääkaupunkiseudulle, jossa ruoan verkkokauppa on saavuttanut automaation laajempaa hyödyntämistä mahdollistavan tason.

Sijoittaja, Yritys, Media

22.06.2021 08:45

Juhannuksen hittituote ei yllätä: Suomalainen varhaisperuna on juhannuspöydän ykkösherkku!

Juhannuksen hittituotetta, suomalaista varhaisperunaa myydään pelkästään kesäkuussa K-ruokakaupoista yli 1,5 miljoonaa kiloa. Juhannusruokailussa näkyvät samat trendit, kuin mitä muutenkin on nyt havaittu: ruoanlaittobuumi näkyy juhannuksenakin. Yhä useampi noutaa verkkokaupan ostokset normaalista ostospaikasta poiketen kaupasta, joka on lähempänä mökki- tai lomapaikkakuntaa. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

22.06.2021 08:30

Puumalan Peukalojokea kunnostettiin K-Kalapolut-talkoilla uhanalaisille vaelluskaloille

Puumalan Peukalojoen virtavesitalkoot avasivat WWF:n ja K-ryhmän K-Kalapolut-hankkeen kesän talkookauden. Vuoden lopussa päättyvässä hankkeessa on tähän mennessä avattu 25 estettä ja kunnostettu uhanalaisille vaelluskaloille yli 30 virtavesikohdetta. Ensimmäisten vuosien kohteilta on saatu lupaavia tuloksia: uhanalainen taimen kutee ja lisääntyy kalojen aiemmin saavuttamattomissa olleissa vesissä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Itä-Suomi, Media

21.06.2021 14:31

Kaivattua helpotusta lajitteluun luvassa – Pirkka, Pirkka Parhaat ja K-Menu -tuotteiden pakkauksiin selkokieliset lajitteluohjeet

Kaikkien Pirkka, Pirkka Parhaat ja K-Menu -tuotteiden pakkausten lajitteluohjeet uudistuvat. Pakkauksiin tulee selkokielinen lajitteluohje, joka korvaa kuvalliset materiaalimerkit.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

18.06.2021 09:00

120 miljoonan euron investoinnit kauppaverkostoon – kauppakohtainen liikeidea K-ruokakauppojen uudistusten ytimenä

K-ryhmä uudistaa kauppaverkostoaan vuosittain merkittävillä summilla: tänä vuonna kauppaverkostoon investoidaan 120 miljoonaa euroa. K-ruokakauppojen uudistusten ytimenä on ketjun kilpailuetujen päälle rakennettu kauppakohtainen liikeidea. Uusin uudistettu kauppa on kansainvälistäkin huomiota herättänyt K-Citymarket Tammisto. Rima uudistuksissa on entistä korkeammalla ja K-ruokakaupat tuovat Suomen päivittäistavaramarkkinaan jatkuvasti uusia innovaatiota. 

Media

17.06.2021 13:00

K-Supermarket Reimariin tulee kalabistro ja sushibuffet

Kalabistroa tulee pyörittämään Turun kauppahallista tuttu Herkkunuotta. Samalla kauppaan avataan saariston ensimmäinen sushibuffet Sprinkly Rice Sushi.

Media, Lounais-Suomi

16.06.2021 12:30

Keskon vertailukelpoinen myynti kasvoi toukokuussa

Kesko-konsernin myynti oli toukokuussa 2021 yhteensä 1 002,6 milj. euroa ja se kasvoi vertailukelpoisesti 14,5 % edellisestä vuodesta.

Sijoittaja, Media

14.06.2021 19:30

Tuomas ja Maria Kosunen tulevat K-Supermarket Eurajoen Portin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2021 Tuomas ja Maria Kosunen aloittavat kauppiasuransa Pirkan päivänä 1.9. K-Supermarket Eurajoen Portissa.

Media, Lounais-Suomi

14.06.2021 13:30

Takaisin ylös