Uutiset

Tarkenna aihe

410 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2021

Tältä näyttää mökkikesä 2021: Mökille halutaan helppohoitoisuutta, ostoskoriin paikalliset herkut ja ykköset päälle!

Kesällä rautakaupasta haetaan tuotteita arjesta nautiskeluun ja pihatöiden helpottajiksi. Mökillä satsataan myös ruoanlaittoon. Kesän hittituotteet ovat lautasella näyttäviä mutta helposti valmistuvia ruokia. Matkailun suuntautuessa pääosin kotimaahan myös mökkeily muuttuu: Puitteita laitetaan kuntoon ja ykköset pöytään ja päälle – mitä instagrammattavampaa, sitä parempaa!

Asiakas, Yritys, Media

11.06.2021 10:00

Kuusamon K-Citymarketin K-Lataus-asema on auki! Mukana Kuusamon ensimmäiset suurteholatauspisteet

 K-ryhmä on avannut K-Citymarket Kuusamon yhteyteen uuden sähköautojen latausaseman. Asemalla on viisi latauslaitetta, joista yksi on Kuusamon ja samalla K-Latauksen ensimmäinen suurteholatauslaite. 

Pohjois-Suomi, Media

11.06.2021 08:00

Lihankäsittely mullistuu Espoossa: K-Citymarket Iso Omenaan Euroopan ensimmäinen kauppaan rakennettu lihatehdas

K-Citymarket Isoon Omenaan rakennetaan huhtikuussa uudenlainen lihatehdas. Kyseessä on erillinen linjasto, jossa paloista leikattavat osat pakataan vakuumiin ja uudenlaiseen, säilyvyyttä parantavaan suojakaasuun. Tällä tavalla niin verkkokaupan kuin kivijalan asiakkaille voidaan tarjota aina tuoreinta mahdollista. Uusi toimintamalli mahdollistaa myös entistä spesifimmät leikkuut ja kuluttajien toiveiden mukaiset tuotteet sekä vähentää tuntuvasti hävikkiä.

Media

09.06.2021 10:04

Suomalaisten vaateostokset suuntautuvat nyt marketteihin – K-Citymarket nousi uusien asiakkaiden myötä ennätykselliseen pukeutumisen markkinaosuuteen

Korona on kurittanut erityisesti muotibisnestä, mutta Suomen epidemiatilanteen parantuessa suomalaisten kiinnostus vaateostoksiin on loikannut uusiin lukemiin: K-Citymarketit myyvät tällä hetkellä vaatteita enemmän kuin pandemiaa edeltävinä vuosina. Koronan myötä uudet asiakkaat ovat löytäneet marketmuodin: erityisesti yhä useammat alle 35-vuotiaat asiakkaat ovat ostaneet vaatteita ruokaostostensa yhteydessä.

Media

09.06.2021 10:00

Rautalammin K-Marketin kauppiaaksi Mika Karhapää

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.6.2021 Mika Karhapää aloittaa K-Market Rautalammin kauppiaana heinäkuun alusta.

Itä-Suomi, Media

07.06.2021 09:00

Suomalaiset ovat resurssiviisasta niksikansaa – vallitseva pandemia-aikakin näkyy Pirkka-nikseissä

Suomalaiset ovat ehdottaneet Pirkka-lehden Niksi-Pirkka-palstalle vuodesta 1974 lähtien yli 100 000 niksiä, joista pitkälti yli 40 000 on julkaistu lehdessä.  Vanhoistakin nikseistä näkee, että vastuullinen kuluttaminen ja kierrättäminen on suomalaisille hyvin tuttua: jos jokin hajoaa, se yleensä joko korjataan tai otetaan uusiokäyttöön. Niksit ja niiden suuri lukumäärä ovat todisteita paitsi luovuudesta, myös siitä, että maailmalla levinnyt life hack -ilmiö taidettiinkin keksiä alun perin Suomessa.

Media

04.06.2021 13:15

Pieni suuri teko Kauppias Mika toteutti 89-vuotiaan Allin unelman

89-vuotiaalla Alli Niiniojalla oli yksi toive: päästä itse kauppaan vielä yhden kerran. Kun Niiniojalle koko korona-ajan ostoksia kotiin kuljettanut K-kauppias Mika Lindeqvist sai kuulla unelmasta, hän päätti tehdä siitä totta.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

04.06.2021 10:08

K-ryhmä lisää merkittävästi kotimaisen tuulivoiman käyttöä

K-ryhmä kasvattaa kotimaisen tuulivoiman osuutta sähkönhankinnassaan. Juuri solmitun sopimuksen mukaan K-ryhmä hankkii Pohjois-Pohjanmaalle rakennettavassa tuulivoimapuistossa tuotettua sähköä vuosittain noin 50 GWh:n verran vuodesta 2023 alkaen.

Vastuullisuus, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

04.06.2021 09:00

Haastattelussa Mikko Helander: Jatkamme hyvin toimivan kasvustrategian toteutusta

Keskon hallitus on 26.5. vahvistanut yhtiön päivitetyn strategian ja keskipitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet. Keskon kasvustrategian ytimessä on edelleen kannattava kasvu kolmella valitulla toimialalla: päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen, digitaalisten palveluiden edelleen kehittäminen sekä vastuullisuus ja kestävän kehitys on nostettu entistä vahvemmin yhteiselle agendalle.

Media

03.06.2021 09:30

K-Supermarket Hertalle on myönnetty arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -järjestön tunnustus

Chaîne des Rôtisseurs -järjestö luovutti kilven helsinkiläisen K-Supermarket Hertan kauppias Markus Ranteelle tiistaina 2.6. Ruokakulttuuria edistävän järjestön korkein tunnustus kertoo kaupan korkeasta ruokavalikoiman laadusta ja palvelun tasosta.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

03.06.2021 08:45

Takaisin ylös