Uutiset

Tarkenna aihe

493 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2024

K-ryhmä tarjoaa Uudellamaalla 1760 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.1.2024 Uudenmaan maakunnassa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa, autohuoltamoissa, tukuissa ja toimistoissa on tarjolla yli 1760 työpaikkaa kesällä 2024. Ensimmäiset paikat ovat avautuneet hakuun jo tammikuussa.  Päähaku aukeaa 1. helmikuuta.  

Media, Etelä-Suomi

08.01.2024 09.30

Kimmo Tirkkonen aloittaa Lahden K-Rauta Launeen kauppiaana

K-RAUDAN ALUETIEDOTE 8.1.2024 K-Rauta Laune saa uuden kauppiaan Kimmo Tirkkosesta, joka aloittaa torstaina 11. tammikuuta. Tirkkonen jatkaa kauppiaana myös K-Rauta Holmassa Lahdessa. Tavoitteena on, että Launeen ja Holman K-Raudat ovat parhaita kaupan alan työpaikkoja Lahden alueella.  

Media, Etelä-Suomi

08.01.2024 07.00

Arjen helpotusta ja käytännöllisyyttä: näitä tavaroita suomalaiset ostivat vuonna 2023

K-Citymarket selvitti käyttötavarat, jotka kiinnostivat suomalaisia kuluttajia eniten kuluneena vuonna. Tuotteissa korostuivat Moccamaster-kahvinkeittimet, Marimekon tekstiilit, Kuoma-kengät sekä kumisaappaat. Kuluneena vuonna tehtiin ennen kaikkea käytännöllisiä hankintoja arjen tarpeisiin. Koko vuoden vilkkaimmat ostospäivät olivat Black Fridayna ja juuri ennen joulua.

Media

04.01.2024 12.14

Hankolaisesta maalausliike T-B Ekholmista tulee K-Rauta Hanko – Hangöföretaget Måleriaffär T-B Ekholm blir K-Rauta Hangö

K-RAUDAN ALUETIEDOTE / K-RAUTAS REGIONALA MEDDELANDE 4.1.2024 Perinteikkäästä hankolaisesta T-B Ekholmin rautakaupasta tulee maaliskuussa 2024 osa K-Rauta-ketjua. Kaupan vahvuutena säilyy sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden asiantunteva palvelu: K-Rauta Hangosta saa jatkossakin apua erilaisiin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvissä tarpeissa, oli kyse sitten tarvikkeista tai palveluista. Muutos K-Raudaksi näkyy asiakkaille erityisesti laajentuvina valikoimina ja uudenlaisina verkkopalveluina. Den anrika järnaffären T-B Ekholm i Hangö blir en del av K-Rauta-kedjan i mars 2024. Butikens styrka är alltjämt den sakkunniga servicen för både privat- och företagskunder: K-Rauta Hangö erbjuder även framöver hjälp vid olika bygg- och renoveringsrelaterade behov, oavsett om det är fråga om material eller tjänster. De mest synliga förändringarna för kunderna när butiken blir en K-Rauta är ett utökat sortiment och lansering av nya webbtjänster.

Media, Etelä-Suomi

04.01.2024 08.45

K-ryhmä palkkaa 100 uutta IT- ja digiosaajaa kehittämään kaupan alan huipputeknologiaa

K-ryhmä palkkaa seuraavien vuosien aikana noin 100 uutta osaajaa IT- ja digikehitykseen.  Panostamme strategiamme mukaisesti vahvasti sekä digitalisaatioon että asiakaskokemukseen. Tavoitteena on uusien osaajien avulla vahvistaa K-ryhmän edelläkävijyyttä kaupan alan teknologioiden kehittämisessä kaikilla toimialoilla – päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Työpaikat, Media

04.01.2024 08.00

Marko Puustinen ja Suvi Kuivila-Puustinen K-Supermarket Sammonlahden kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.1.2024 Lappeenrantalaisille tutut kauppiaat Marko Puustinen ja Suvi Kuivila-Puustinen aloittavat maaliskuun alusta Lappeenrannan K-Supermarket Sammonlahden kauppiaina.  

Itä- ja Keski-Suomi, Media

03.01.2024 14.00

Joulukuu 2023

K-Market Lapväärtin kauppiaaksi Janica Koivunen - Janica Koivunen tar över som köpman på K-Market Lappfjärd

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE/ K-GRUPPENS REGIONALA MEDDELANDE 22.12.2023 K-Market Lapväärtin kauppiaana aloittaa helmikuun alusta kaupan asiakkaille jo entuudestaan tuttu Janica Koivunen. Från ingången av februari blir Janica Koivunen köpman på K-Market Lappfjärd. För kunderna är hon redan bekant.

Media, Länsi-Suomi

22.12.2023 14.30

Miika Kuusijoensuun kauppiasura alkaa kahdella K-Marketilla toinen Ikaalisissa ja toinen Kyröskoskella

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE  22.12.2023 Miika Kuusijoensuu aloittaa kauppiasuransa kahdella K-Marketilla. Ikaalisten K-Market Keskustorissa aloitus on helmikuun alusta ja Kyröskosken K-Marketissa maaliskuun alusta.

Media, Länsi-Suomi

22.12.2023 12.00

Asiakkaan datan käyttöä ohjaa K-ryhmässä asiakkaan etu – data on avattu asiakkaiden käyttöön ja säilytyskäytäntöjä tarkennettu

K-ryhmän tavoitteena on luoda kanta-asiakkaalle aitoa hyötyä niistä tiedoista, joita K kerää: asiakkaiden ostoista kertyvän datan avulla rakennetaan hyödyllisiä palveluja sekä tarjotaan henkilökohtaisia etuja. Asiakas voi aina itse päättää, millä tasolla hän luovuttaa tietoja käytettäväksi. K-Plussa-ostotietojen säilytysaikaa on tarkennettu tietosuojaviranomaisen päätöksen johdosta tietojen käyttötarkoituksen mukaan ja jatkossa se on enintään 11 vuotta. Samalla koko ruokaostoksia koskeva data on avattu asiakkaiden hyödynnettäväksi.

Media

21.12.2023 15.35

Yhä useampi oikaisee – suomalaisten joulupöytä syntyy valmisruoista ja puolivalmisteista

Valmisruoka ja puolivalmisteet ovat löytäneet suomalaisten ruokapöytiin sekä arjessa että juhlassa. K-ryhmän kyselytutkimuksen ja myyntidatan mukaan ne ovat keskeisessä roolissa myös jouluna. Mutta missä päin Suomea kulutetaan ahkerimmin valmislaatikoita, entä -riisipuuroa ja pipareita? 

Asiakas, Media

20.12.2023 06.31

Takaisin ylös