Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


709 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2023

K-Market Sodankylä on Lapin paras K-Market

Vuoden 2022 Lapin paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei K-Market Sodankylä, jonka kauppiaana toimii Antti Penttinen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.31

Kaupan uudistaminen ja yhteisöllisyyden luominen tekivät Herkkukirsikasta Pohjois-Suomen parhaan K-Marketin

Vuoden 2022 Pohjois-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Suomussalmella sijaitseva K-Market Herkkukirsikka, jonka kauppiaina toimivat Kirsi Moilanen ja Piia Kähkönen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.25

Mertsi Raitanen Rauman Intersportin kauppiaaksi

Mertsi Raitanen on aloittanut Rauman Intersportin kauppiaana 20. maaliskuuta. Samassa yhteydessä Rauman Intersportin entiset kauppiaat Teemu ja Maaria Holma siirtyivät kauppiaiksi Turun Hansan Intersportiin. Kuluvalla viikolla Rauman Intersportissa tehdään muutostöitä, mutta kauppa aukeaa jälleen maanantaina 27.3.

Media, Pääkaupunkiseutu, Kymenlaakso ja Itä-Uusimaa

24.03.2023 10.00

Mistä kesä on tehty? K-ryhmä kertoo kesän 2023 trendit

Tulevana kesänä niin kokkailussa, kotoilussa kuin trendeissäkin pitävät pintansa vaivattomuus, vastuullisuus ja hintatietoisuus. Satokausiajattelu ja pizzabuumi näkyvät vahvasti. Kesän ikisuosikit jäätelö ja grillaaminen saavat uutta puhtia, kun trendikäs pellettigrillaaminen yhdistyy uunituoreeseen Pirkka Grillaa -sarjaan, ja pakastealtaista napataan mukaan mocheja. Raikkaat, vahvat värit hurmaavat niin pukeutumisen kuin sisustamisen puolella ja Amppari-raitoja voi bongata myös vaatteista. 

Asiakas, Media

23.03.2023 12.00

Maailmalta markettiin – Ervin Latimer tuo malliston K-Citymarketeihin

Huippumuodista tulee merkittävästi aiempaa inklusiivisempaa, kun suomalaisen huippusuunnittelija Ervin Latimerin FREEDOM-mallisto rantautuu huhtikuussa yksinoikeudella K-Citymarketeihin. FREEDOM on sukupuolineutraali mallisto, joka kannustaa toteuttamaan itseään ja elämään sellaista elämää kuin itse haluaa. Samalla mallisto uudistaa käsityksiä marketmuodista.

Media

23.03.2023 10.00

Takaisin ylös