K:laisen silmin

K-ryhmäläisten havaintoja, kokemuksia ja pohdintoja työelämästä ja maailmasta ympärillämme. Vaihtuvat kirjoittajat ovat K-ryhmän työntekijöitä eri toimialoilta.

K Podcast: Työelämä ex-traineiden näkökulmasta | K-ryhmän työntekijäkokemusta kehittävä Tiina Palmunen

12.04.2022

Korona-aika on saanut monet toivomaan työelämältä uusia asioita. Ja työnantajat, myös K-ryhmä, panostavat juuri nyt erityisen kovasti osaavien työntekijöiden pitämiseen itsellään.

K Podcastin vieraana on K-ryhmän työntekijäkokemusta kehittävä Tiina Palmunen, jonka mukaan työnantajat, myös K-ryhmä, panostavat juuri nyt kovasti työntekijöiden pitämiseen ja uusien houkutteluun.

Studiossa on kolme entistä K Traineetä, sillä niin vieras Tiina kuin juontajat, digikehityksen parissa työskentelevä Hilla Karamäki ja työnantajamielikuvaviestintää tekevä Miia Ilomäki, ovat entisiä K Traineitä. Hilla, Miia ja Tiina heittäytyvätkin tällä kertaa myös kokemusasiantuntijoiden rooleihin. Tukea pohdinnoille saadaan entisille K traineille tehdystä kyselystä. 

Mikä keskustelijat ja muut kyselyyn vastanneet nuoret ammattilaiset saa pysymään nykyisessä työssään? Entä mikä työelämässä on muutaman vuoden kokemuksella yllättänyt?

K Podcastissa kuullaan puhetta työstä ja sen tulevaisuudesta K:laisten vaihtuvien vieraiden näkökulmista. Miten työelämän ajankohtaiset trendit ja muutokset näkyvät K-ryhmäläisten arjessa ja mitä ajatuksia ne herättävät?

 

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös