K:laisen silmin

K-ryhmäläisten havaintoja, kokemuksia ja pohdintoja työelämästä ja maailmasta ympärillämme. Vaihtuvat kirjoittajat ovat K-ryhmän työntekijöitä eri toimialoilta.

K Podcast: Muotoiluajattelu arjen työssä | K-ryhmän muotoilu- ja asiakaskokemusjohtaja Jussi Mantere

18.12.2020

"Sen sijaan, että keskenään ydintiimin kanssa mietitään jossain kopperossa, että varmaan jotain tällaista asiakas haluaa ja sitten tehdään ratkaisu valmiiksi, niin ulos poterosta, jalkautumaan ja kysymään!" K Podcastin kolmannessa jaksossa vieraana on K-ryhmän asiakaspalvelun jonotusäänenäkin tunnettu Jussi Mantere, muotoiluajattelun ja osallistavien työn teon tapojen sanansaattaja, jonka mukaan muotoiluajattelua kannattaa hyödyntää kaikkien työssä, ei vain asiakkaille tarjottavien palvelujen suunnittelussa.

Mitä muotoiluajattelu tarkoittaa käytännön työarjessa ja mitä se vaatii johtamiselta ja yrityskulttuurilta? Entä mitä me kaikki voisimme oppia K-kauppiailta? Ja miksi Jussi puhuu mieluummin muotoiluajattelusta kuin palvelumuotoilusta?

K-ryhmän työntekijöiden suunnittelemassa podcast-sarjassa kuullaan K:laisten rehellistä puhetta työstä ja sen tulevaisuudesta palvelumuotoilijan ja osaamisen kehittämisen ammattilaisen sekä K:laisten vaihtuvien vieraiden näkökulmista. Miten työelämän ajankohtaiset trendit ja muutokset näkyvät K-ryhmäläisten arjessa ja mitä tunteita ne herättävät?

 

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös