Uutiset

Tarkenna aihe

102 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2021

Ruoan verkkokauppatilaus kannattaa varata pääsiäiseksi viimeistään nyt – K-ruokakaupat palvelevat pääsiäisviikolla laajasti

Kevään suurinta ruokasesonkia, pääsiäistä vietetään tällä viikolla. Mikäli haluaa tehdä pääsiäisen ruokaostokset kotoa käsin, verkkotilaus onnistuu jo lähes 500 K-ruokakaupassa. Vapaita verkkokaupan toimitusaikoja on vielä tarjolla, mutta itselle sopiva vaihtoehto kannattaa varata pian. Myös kivijalkakaupat palvelevat laajoin aukioloajoin. Kaupassa käydessä kannattaa muistaa poikkeusaikaan kuuluvat turvallisen asioinnin ohjeet.

Asiakas, Media

30.03.2021 08.48

Suomalaiset löysivät Pirkka-viinit – nyt sarjaan tulee uusi klassikkoviini Ripasso

Pirkka-viinien lanseeraus vuonna 2019 kohahdutti viinipiirejä – ja yllätti positiivisesti laadullaan. Nyt Pirkka-viineistä on tullut varteenotettava vaihtoehto viinien ystäville ja vuonna 2020 Pirkka-viinien myynti kasvoi lähes kuusi ja puoli prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Yhteensä Pirkka-viinejä ostettiin viime vuonna yli 18 000 pulloa. Uutuutena sarjaan lanseerataan Pirkka Ripasso.

Asiakas, Yritys, Media

29.03.2021 10.00

K-Market Pyhäjärvi avasi kaupan sisälle take away -ravintolan – hampurilaiset ja pizzat valmistuvat omilla resepteillä

Ravintolaruoan tarjonta K-kauppojen valikoimissa yleistyy vauhdilla. Visio kaupan ja ravintolamaailman yhdistämisestä on muhinut myös K-Market Pyhäjärven kauppiaan Arto Mäkimartin mielessä pidemmän aikaa. Helmikuussa kaupan keittiötila muutettiin toimivaksi pikaruokakeittiöksi - nyt hampurilaisateriat ja pizzat saa kaupalta helposti mukaan.

Asiakas, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2021 14.03

K-Citymarket Vihti Nummelan kauppias keksi uudenlaisen keinon paikallisseurojen harrastajahankintaan

Kun Vihdin Nummelasta ei tahtonut löytyä paikkaa, jossa paikalliset urheiluseurat olisivat voineet tiedottaa toiminnastaan, K-Citymarket-kauppias Antti-Jussi Kivi päätti pistää pyörät pyörimään. Kauppaan asennetut digitaaliset seuranäytöt tavoittavat nyt tuhansia ihmisiä päivittäin ja kannustavat mukaan urheiluseurojen toimintaan.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

19.03.2021 13.27

Pääsiäisperinteet sovitetaan poikkeusaikaan − sukulaiset virvotaan nyt etänä, mutta karitsan myyntipiikki säilyy

Tänä vuonna on jo toinen poikkeuspääsiäinen. Poikkeusoloista huolimatta pääsiäisen perinteet pitävät pintansa, mutta etävirpomisen odotetaan kasvattavan suosiotaan. Kokosimme K-ryhmän asiantuntijoiden näkemykset pääsiäisen hittituoteryhmistä.

Asiakas, Yritys, Media

19.03.2021 11.00

Pirkka Ecocert-sertifioiduille pesu- ja puhdistusaineille voitto European Private Label Awards 2021 -kilpailussa

Pirkka Ecocert-sertifioitu pesu- ja puhdistusainesarja on valittu Euroopan parhaimmaksi tuotesarjaksi kodintarvikekategoriassa European Private Label Awards 2021 -kilpailussa. Sarja on ensimmäinen Ecocert-sertifioitu luonnollisista raaka-aineista valmistettu kaupan oman tuotemerkin puhdistusainesarja Suomessa.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

18.03.2021 14.00

Suomalaisten mökkiremppojen kärjessä ulkomaalaus, laituri, sauna ja terassi

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 16.3.2021 Mökkikauppa kävi kuumana koronavuoden aikana. Kun mökki on hankittu, niin nyt se laitetaan mieleiseksi. K-Rauta tutki, mitä mökillä tänä kesänä remontoidaan ja minkälaiset ovat mökkiläisten unelmat. Eniten haaveiltiin paljusta, poreammeesta ja uudesta laiturista.

Asiakas, Media

16.03.2021 10.30

Vuosi koronaa: Data kertoo miten Suomi vietti koronavuotta

Hamstrasitko toukokuussa hiivaa? Maalasitko mökin kesäkuussa? Ostitko maaliskuussa kotikuntoiluvälineitä? Sitten olet viettänyt koronavuotta kuten sadat tuhannet muut suomalaiset. K-ryhmän myyntidata paljastaa, miten poikkeusvuotta vietettiin.

Asiakas, Yritys, Media

11.03.2021 10.00

Neste K selvitti: Puolet naisista kuulee yhä nainen ratissa -vitsejä puolisolta tai työpaikalla

Nainen ratissa -vitsit elävät sitkeästi niin liikenteessä kuin työpaikoilla, selviää Neste K:n tuoreesta kyselytutkimuksesta. Vitsejä kertovat niin miehet kuin naisetkin. Helsingin yliopiston sukupuolentutkija Elina Penttisen mukaan huumorilla on suuri vaikutus sukupuolistereotypioiden ylläpitämisessä ja jatkuvuudessa.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

08.03.2021 08.30

K-ryhmä mukana eskarilaisille tehdyssä Kierrätyskaverit-kirjassa

Kierrätyskaverit on Suomen ensimmäinen eskarilaisten opetusmateriaali, joka kertoo kierrätyksestä ja kiertotaloudesta. Arla Suomi, UPM ja K-ryhmä ovat tuottaneet materiaalin Suomen noin 60 000 esikoululaiselle yhdessä Oppi&ilon kanssa. Materiaalin tavoitteena on auttaa kasvattamaan sukupolvi, jolle kierrättäminen on jokapäiväinen, helppo ja hauska juttu.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

04.03.2021 09.28

Takaisin ylös