Uutiset

Tarkenna aihe

90 uutista ja tiedotetta

Marraskuu 2021

Kysely: Laaja valikoima ruoan verkkokaupassa hintatasoa ja toimituksen nopeutta tärkeämpää

Laaja valikoima nousi kuluttajien näkemyksissä kärkeen, kun heitä pyydettiin arvioimaan ruoan verkkokaupan tärkeimpiä ominaisuuksia. Ruoan verkko-ostamiseen suomalaiset suhtautuvat tällä hetkellä avoimin mielin. Tiedot selviävät K-ryhmän teettämästä Ruokaostosten tekeminen verkosta -kyselytutkimuksesta, jossa selvitettiin kuluttajien suhdetta ruoan verkkokauppaan.

Asiakas, Media

03.11.2021 14.00

Lokakuu 2021

K-Rauta Alavuden kauppiaaksi Henrik Karjula

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.10.2021 Henrik Karjula on aloittanut K-Rauta Alavuden kauppiaana 23.10. Kauppiasuransa nyt aloittava Karjula lupaa henkilökuntansa kanssa tarjota asiakkaille inspiraatiota sekä tuoreinta tietoa rakentamisesta ja remontoimisesta.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

25.10.2021 09.00

K-ryhmän ja Gasumin kiertotalousyhteistyö mukana BBC StoryWorksin Humanising Energy -sarjassa

World Energy Councilin ja BBC StoryWorksin tuottamassa Humanising Energy -sarjassa nähdään uusiutuvan energian ratkaisuja sekä ihmisiä ja yhteisöjä niiden takana. Sarja sisältää lyhyitä tarinoita 20 eri yrityksestä ja yhteisöstä ympäri maailman – yksi näistä on Gasumin ja K-ryhmän kiertotalousyhteistyö.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

18.10.2021 13.01

Neste K selvitti: Enemmistö suomalaisista naisista on kokenut turvattomuutta pimeällä liikkuessaan

Yli puolet naisista on kokenut olonsa turvattomaksi liikkuessaan yksin ulkona, selviää Neste K -liikenneasemaketjun tuoreesta tuhannelle suomalaiselle toteutetusta kyselytutkimuksesta*. Kansainvälisenä Tyttöjen päivänä 11.10.2021 Neste K -liikenneasemaketju, Neste sekä taksiyhtiö Kovanen haluavat yhdessä nostaa turvattomuuden tunteen näkyväksi ja muistuttaa, että turvallinen kotimatka on jokaisen perusoikeus.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

11.10.2021 09.00

Ykköstoiveena pientuottajan herkuttelujuusto – K-ryhmä kartoitti toiveita lähi- ja pientuottajien tuotteista

Suomalaiset suosivat lähi- ja pientuottajien tuotteita. Halutuin lisä tähän valikoimaan oli herkuttelujuusto, selvisi K-ryhmän tekemästä kyselystä. Kyselyn perusteella asiakkaat pääsivät vaikuttamaan uuden pientuottajan tuotteen valintaan Pirkka Parhaat -sarjaan: nyt sarja täydentyy sastamalalaisen Herkkujuustolan punahomejuustolla. Pääsy Pirkka Parhaat -sarjaan ja valtakunnalliseen jakeluun on pientuottajalle ponnahduslauta laajempaan kasvuun.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

06.10.2021 13.00

Onninen Express -myymälät digitalisoivat asiakaspakettien luovutuksen – säästää luontoa ja asiakkaan aikaa

ONNINEN LEHDISTÖTIEDOTE 5.10.2021 Asiakaspakettien nouto Onninen Express -myymälöissä helpottuu, kun lähetteiden automaattisesta tulostamisesta kassalla luovutaan. Pakettien nouto sujuu jatkossa koko myymäläverkostossa täysin digitaalisesti. Muutoksella tähdätään asiakaspalvelun parantumisen lisäksi ympäristöystävällisyyteen: vuosittain säästyy tulostuspaperia useamman rekkalastillisen verran.  

Asiakas, Media

05.10.2021 09.00

Janne ja Jenni Enqvist K-Rauta Otra Nekalan uusiksi kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.10.2021 Tampereen K-Rauta Otra Nekala saa uudet kauppiaat, kun Janne ja Jenni Enqvist ottavat tänään vetovastuun asiakkaiden palvelusta. Otra Nekala on heidän toinen kauppapaikkansa.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

01.10.2021 09.00

Syyskuu 2021

Yhä useampi ostaa valmisruokaa – tarjonta monipuolistunut ja premium-tuotteet ottaneet vankempaa jalansijaa

K-ryhmän myyntidatan perusteella valmisruokaa on ostettu aiempaa useammin, ja myös valmisruokaa ostavien asiakkaiden määrä on kasvanut. Pekka Terävän Olo Creative Kitchen -sarja on esimerkki laadukkaasta valmisruokakokonaisuudesta, jolle ei todennäköisesti olisi vielä pari vuotta sitten löytynyt kysyntää – nyt sarja tuo myös valmisruokaan ravintolamaailmasta tutun vaihtuvan menun ajatusmallin.

Asiakas, Media

30.09.2021 09.15

Tummapaahtoinen kahvi maistuu Etelä-Suomessa, pohjoisessa suositaan vaaleampaa

Suomalaiset ovat kahvikansaa, ja kahvinkulutus on yksi korkeimpia maailmassa. Viime vuosina tummapaahtoiset kahvit ovat kasvattaneet suosiotaan merkittävästi, ja tälläkin hetkellä myyntiään kehittävät parhaiten tummapaahtoiset ja papukahvit. K-ryhmän myyntidatan mukaan suhteessa eniten kahvia ostetaan Kainuussa ja vähiten Uudellamaalla.

Asiakas, Media

29.09.2021 09.00

K-Rauta Lapinlahden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.9.2021 Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat K-Rauta Lapinlahden uusina kauppiaina marraskuun lopulla. He jatkavat myös viiden muun K-Raudan kauppiaina Suonenjoella, Kiuruvedellä, Vieremällä, Leppävirralla ja Varkaudessa.  

Asiakas, Itä-Suomi, Media

28.09.2021 09.00

Takaisin ylös