Uutiset

Tarkenna aihe

82 uutista ja tiedotetta

Helmikuu 2021

Koronavuosi 2020 oli pullonpalautusten huippuvuosi – asiakkaat palauttivat 614 miljoonaa tölkkiä ja pulloa kiertoon K-kaupoissa

Ihmisten kotona viettämä aika, ruokailu ja etätyöskentely näkyvät pullonpalautuksissa. Koronavuonna 2020 K-ruokakauppojen yhteydessä oleviin pullonpalautusautomaatteihin palautettiin ennätykselliset noin 614 miljoonaa pantillista tölkkiä ja pulloa.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

04.02.2021 10:03

Tammikuu 2021

Puristetut appelsiinit jäätelöksi – Suomen Jäätelön ja K-ryhmän yhteistyön uusin innovaatio hyödyntää herkullista hukkaa

Suomen Jäätelön ja K-ruokakaupan yhdessä ideoima kierrätysappelsiinijäätelö, ABBELSIINIJÄÄMÄ, on pian saatavissa K-ruokakaupoista. Abbelsiinijäämä-appelsiinijäätelö on jatkoa viime keväiseen kehitysyhteistyöhön, jonka tuloksena syntyi ensimmäinen ylijäämähedelmäjäätelö Bananasajäämä.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

27.01.2021 10:00

Maailman 100 vastuullisinta yritystä listattu: Kesko on jälleen maailman vastuullisin ruokakauppa

Kesko on valittu seitsemättä kertaa maailman vastuullisimmaksi ruokakaupaksi. Tänään julkaistulle yritysten vastuullisuutta mittaavalle Global 100 -listalle nostetaan tarkan vastuullisuusarvioinnin pohjalta maailman yhden prosentin parhaimmisto yrityksiä.

Vastuullisuus, Sijoittaja, Yritys, Media

25.01.2021 11:45

K-ryhmä Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppaniksi

K-ryhmä on seuraavat neljä vuotta Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani. Yhteistyön aikana tiedossa on Suomen miesten maajoukkueen ensiesiintyminen jalkapallon EM-areenalla sekä Huuhkaja- ja Helmari -huuman myötä odotettu harrastaja- ja kannustajamäärien kasvu entisestään. K-ryhmä on yhteistyössä mukana sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä ja haluaa olla osaltaan välittämässä jalkapalloon kuuluvia yhdessä onnistumisen tunteita koko kansalle.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

13.01.2021 09:58

Joulukuu 2020

K-kauppiailta rekallinen koiranruokaa Pohjoisen valjakkokoirille

Pohjois-Suomen valjakkokoirayrittäjät ovat haastavassa tilanteessa koronavuoden turismikadon vuoksi. Vantaalaisen K-Market Rekolan kauppias Minna Kelamon aloitteesta 150 K-ruokakauppiasta yhdisti voimansa ja hankki rekallisen koiranruokaa toimitettavaksi valjakkoyrittäjien akuutiksi avuksi. Toimitukset Pohjoisen tarhoille alkavat joulun jälkeisellä viikolla.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

30.12.2020 09:00

K-ryhmä keräsi asiakkaidensa kanssa lähes 900 000 euroa vuoden 2020 Roosa nauha -kampanjalle

Ennätyksellisen suuri lahjoitussumma syntyi suurelta osin arjen perusostoksista, joissa erityisesti Pirkka hevi-tuotteet ja Pirkka Reilun kaupan ruusut loistivat suosikkeina. K-ryhmä on tehnyt Roosa nauha -yhteistyötä Syöpäsäätiön kanssa jo 12 vuotta ja yhtenä kampanjan pääyhteistyökumppanina se oli nyt kuudetta kertaa.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

16.12.2020 09:37

Joulunajan yhteinen kauppalista

Tänä poikkeuksellisena vuonna on erityisen tärkeää, että teemme yhdessä kaupassa asioinnista sekä työskentelystä mahdollisimman turvallisen kaikille. Tässä siis joulunajan kauppalista, joka kannattaa pitää mielessä joulun ruokaostoksia tehdessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

15.12.2020 11:58

Kinkkutempun keräys alkaa perjantaina – Näin helposti kierrätät joulun paistinrasvat

Viidettä joulua peräkkäin järjestettävä kiertotaloustempaus Kinkkutemppu starttaa perjantaina 18.12.2020. Kinkkutempun tekeminen on helppoa kotipaikkakunnasta riippumatta, sillä keräyspisteitä on tänä vuonna ennätykselliset 349 ympäri Suomea. Valtaosa niistä löytyy K-ruokakauppojen ja Neste K -asemien yhteydestä. Tempauksen toteuttamiseksi rasvat tulee pakata kartonkitölkkiin ja viedä lähimpään keräyspisteeseen. Keräyspisteisiin voi palauttaa paistinrasvoja koko joulunpyhien ajan 8.1.2021 saakka.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

15.12.2020 11:42

K-ryhmä mukana jo kahdeksatta kertaa tukemassa Pelastusarmeijan joulupatakeräystä

Pelastusarmeijan joulupadat ilmestyvät katukuvaan jälleen 14. joulukuuta. Joulupata on Pelastusarmeijan vuotuinen keräys kotimaan vähävaraisten auttamiseksi. Apua tarvitaan tänä vuonna erityisen paljon, sillä poikkeusajat ovat tuoneet Pelastusarmeijan pisteisiin myös uusia avuntarvitsijoita. K-ryhmä tukee keräystä tänäkin vuonna ja joulupatoja löytyy useiden K-ruokakauppojen yhteydestä.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

14.12.2020 07:56

Viittomakielinen Ruddy palvelee Otaniemessä suurella sydämellä

Ruddy Kemppainen on vakiokasvo K-Market Otaniemessä Espoossa. Viittomakielisen Ruddyn kieli, kulttuuri ja positiivisuus ovat tuoneet paljon koko työyhteisöön. Koska jokainen asiakas on erilainen, ei kaupan työporukkakaan voi kauppias Aleksi Tapanin mielestä olla yhdestä puusta veistetty.

Vastuullisuus, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

11.12.2020 16:44

Takaisin ylös