Uutiset

Tarkenna aihe

109 uutista ja tiedotetta

Toukokuu 2023

Uusi Onninen Express avautuu Kotkan Jumalniemessä – sijainti pysyy lähes samana, mutta valikoima laajenee

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Kotkan seudulla, kun Kotkan Onninen Express -myymälä siirtyy Jumalniemen alueella uusiin, nykyaikaisiin tiloihin. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 22. toukokuuta osoitteessa Jumalniementie 2b.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

15.05.2023 09.00

K-Rauta ennustaa: tässä suosituimmat kesäkukkalajit tänä kesänä

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 10.5.2023 Suomalaisten kiinnostus kesäkukkiin kiihtyi koronavuosina, ja kesäkukkien myynti näyttää koronan jälkeen jääneen pysyvästi korkeammalle tasolle. Tämän kesän suosikkikukaksi K-Rauta ennustaa tuttuakin tutumman pelargonin erikoislajikkeita. Lisäksi suosiota ennakoidaan koristeheinille, punahatulle ja erilaisille hopealehtisille kasveille. Myös kesäkukkien kasvatus siemenistä kiinnostaa kuluttajia yhä enemmän.

Asiakas, Media

10.05.2023 08.15

Huhtikuu 2023

Mywear-vaatteiden ja myhome-tekstiilien hankintaketjujen vastuullisuutta varmennetaan monin tavoin

Vaatteita ja tekstiilejä ostaessa moni voi miettiä minkälaisissa oloissa tuotteet on valmistettu. K-Citymarketissa myytävien mywear ja myhome –tuotteiden tuotantoketjujen sosiaalista vastuullisuutta varmennetaan auditoinneilla, koulutuksilla ja sitoumuksilla. Hankintaketjujen vastuullisuus ja avoimuus on yksi K-ryhmän vastuullisuustyön painopisteistä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.04.2023 13.57

K:n terveellisyystavoitteet etenevät: jo yli 30 Pirkka-tuotteessa Sydänmerkki

Sydänystävällisten ja edullisten valintojen tekeminen ruokakaupassa helpottuu, kun Sydänmerkki lisätään tuttuihin Pirkka-tuotteisiin. Sydänmerkin käyttöoikeus on myönnetty tähän mennessä lähes sadalle Pirkka-tuotteelle ja merkki on jo lisätty yli 30 tuotteen pakkaukseen. K-ryhmä on sitoutunut helpottamaan hyvinvointia edistäviä valintoja asettamalla terveellisyystavoitteet ja tekemällä ravitsemussitoumuksen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.04.2023 07.30

Heikki Korpela K-Rauta Pudasjärven kauppiaaksi – Kolmen kaupan valikoima asiakkaiden saatavilla

K-Rauta Pudasjärvi saa uuden kauppiaan Heikki Korpelasta, joka aloittaa kauppiaana 22. huhtikuuta. Korpela jatkaa myös K-Rauta Kuusamon ja K-Rauta Suomussalmen kauppiaana. Pudasjärven K-Raudassa Korpela aikoo panostaa asiantuntevan asiakaspalveluun, kuten muissakin kaupoissaan.

Asiakas, Pohjois-Suomi, Media

21.04.2023 09.03

Häijään Säästömarket siirtyy K-Market-ketjuun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.4.2023 Häijään Säästömarket siirtyy 1.1.2024 alkaen K-Market-ketjuun.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

20.04.2023 13.00

Tavoitteista tuloksiin: K-Market Sodankylä on Suomen paras K-Market

Vuoden 2022 Suomen paras K-Market löytyy Sodankylästä. Kunnianhimoisesti uudistettu K-Market Sodankylä palkittiin tänä vuonna myös Lapin parhaana K-Marketina. 

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

14.04.2023 12.30

Ovatko ostot pysyneet budjetissa, entä mikä osuus raaka-aineista on ollut kotimaista? Uusi datatyökalu helpottaa ravintoloita hankintojen seurannassa

Uuden datapohjaisen palvelun kautta ravintolat ja muut Kespron tukkuasiakkaat voivat tarkastella omia raaka-ainehankintojaan monipuolisesti, niin eurojen, kilojen kuin kotimaisuuden ja vastuullisuuden näkökulmasta. Palvelu on asiakkaille maksuton.

Asiakas, Media

11.04.2023 09.00

Yhä useampi terassi rakennetaan nyt kotimaisesta puusta

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 6.4.2023 Terassikalusteiden -ja lautojen ostosesonki alkaa perinteisesti Suomessa heti huhtikuun ensimmäisen viikon jälkeen. Maailman myllerryksen takia trendit ovat muuttuneet: suomalaisia kiinnostaa entistä enemmän puutavaran alkuperä, eikä aiemmin suosittua siperianlehtikuusta edes tuoda Suomeen. Terasseista halutaan silti edelleen tehdä suuria. Tänä keväänä myös puutavaran laskenut hinta tukee toiveiden toteuttamisessa.

Asiakas, Media

06.04.2023 10.30

Pääsiäisenä herkutellaan perinteisesti: pääruoaksi karitsaa ja suut makeaksi suklaamunilla

Pääsiäinen on Suomessa ruokakaupan sesongeista toiseksi suurin joulun jälkeen. Vaikka moni seuraa nyt arjessaan aktiivisesti tarjouksia ja suunnittelee ruokaostoksiaan entistä tarkemmin, herkutellaan sesonkijuhlina entiseen tapaan. Pääsiäisenä perinteiset ruoat, kuten karitsa eri muodoissaan sekä tuttujen brändien suklaamunat pitävät pintansa.  

Asiakas, Yritys, Media

05.04.2023 10.41

Takaisin ylös