Uutiset

Tarkenna aihe

71 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2023

Mywear-vaatteiden ja myhome-tekstiilien hankintaketjujen vastuullisuutta varmennetaan monin tavoin

Vaatteita ja tekstiilejä ostaessa moni voi miettiä minkälaisissa oloissa tuotteet on valmistettu. K-Citymarketissa myytävien mywear ja myhome –tuotteiden tuotantoketjujen sosiaalista vastuullisuutta varmennetaan auditoinneilla, koulutuksilla ja sitoumuksilla. Hankintaketjujen vastuullisuus ja avoimuus on yksi K-ryhmän vastuullisuustyön painopisteistä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.04.2023 13.57

K:n terveellisyystavoitteet etenevät: jo yli 30 Pirkka-tuotteessa Sydänmerkki

Sydänystävällisten ja edullisten valintojen tekeminen ruokakaupassa helpottuu, kun Sydänmerkki lisätään tuttuihin Pirkka-tuotteisiin. Sydänmerkin käyttöoikeus on myönnetty tähän mennessä lähes sadalle Pirkka-tuotteelle ja merkki on jo lisätty yli 30 tuotteen pakkaukseen. K-ryhmä on sitoutunut helpottamaan hyvinvointia edistäviä valintoja asettamalla terveellisyystavoitteet ja tekemällä ravitsemussitoumuksen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.04.2023 07.30

Tavoitteista tuloksiin: K-Market Sodankylä on Suomen paras K-Market

Vuoden 2022 Suomen paras K-Market löytyy Sodankylästä. Kunnianhimoisesti uudistettu K-Market Sodankylä palkittiin tänä vuonna myös Lapin parhaana K-Marketina. 

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

14.04.2023 12.30

Ali Jahangiri aloittaa kauppiasuransa K-Market BiiliTalossa

Ali Jahangiri aloittaa kauppiasuransa 23.4. Helsingin Kampissa. Samalla Jahangirin ensimmäinen kauppa, Autotalossa sijaitseva K-Market Pikku-Kamppi vaihtaa nimensä K-Market BiiliTaloksi. 

Yritys, Media, Etelä-Suomi

14.04.2023 07.05

Pääsiäisenä herkutellaan perinteisesti: pääruoaksi karitsaa ja suut makeaksi suklaamunilla

Pääsiäinen on Suomessa ruokakaupan sesongeista toiseksi suurin joulun jälkeen. Vaikka moni seuraa nyt arjessaan aktiivisesti tarjouksia ja suunnittelee ruokaostoksiaan entistä tarkemmin, herkutellaan sesonkijuhlina entiseen tapaan. Pääsiäisenä perinteiset ruoat, kuten karitsa eri muodoissaan sekä tuttujen brändien suklaamunat pitävät pintansa.  

Asiakas, Yritys, Media

05.04.2023 10.41

Maaliskuu 2023

Uusi Onninen Express avautuu Oulun Ruskossa – suurempi valikoima, parempi saavutettavuus

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Oulun seudulla, kun Oulun Onninen Express -myymälä siirtyy Paulaharjusta uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Ruskon teollisuusalueelle. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 3. huhtikuuta osoitteessa Graniittitie 7.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

27.03.2023 09.00

Ruokaostokset suunnitellaan nyt tarkemmin – digipalvelut auttavat ruokahävikin ehkäisemisessä

Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mutta sitä voi ehkäistä suunnittelemalla ruokaostokset etukäteen. Kuluttajien saatavilla on monia palveluita, jotka auttavat tekemään ruokaostokset järjestelmällisesti ja hyödyntämään raaka-aineet loppuun asti. K-ryhmä on sitoutunut ruokahävikin puolittamiseen ja kannustaa suomalaisia kiinnittämään huomiota hävikin minimointiin.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

27.03.2023 08.10

K-Market Sodankylä on Lapin paras K-Market

Vuoden 2022 Lapin paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei K-Market Sodankylä, jonka kauppiaana toimii Antti Penttinen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.31

Kaupan uudistaminen ja yhteisöllisyyden luominen tekivät Herkkukirsikasta Pohjois-Suomen parhaan K-Marketin

Vuoden 2022 Pohjois-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Suomussalmella sijaitseva K-Market Herkkukirsikka, jonka kauppiaina toimivat Kirsi Moilanen ja Piia Kähkönen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.25

Takaisin ylös