Uutiset

Tarkenna aihe

120 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2023

K-Supermarket Laihia viettää avajaisiaan – täysin uusi kauppa on asiakkaidensa toiveiden näköinen

Uutta kauppaa on rakennettu suurin sydämin ja asiakastoiveet mielessä pitäen. Kauppiaina jatkavat Laihialla aiemmin K-Marketia pitäneet Tony ja Elina Bengs.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

09.06.2023 14.42

Yllättävä kyselytulos: valtaosa suomalaisista aikoo viettää kesää kuten ennenkin – suurin osa satsaa myös ruokaan aiemman tapaan

Nykyinen maailmantilanne on saanut kuluttajat muuttamaan käyttäytymistään monessakin asiassa, mutta K-ryhmän toteuttaman kyselytutkimuksen mukaan valtaosa heistä aikoo viettää kesää kuten ennenkin. Myös ruokaan suurin osa uskoo käyttävänsä rahaa kesällä saman verran kuin aiemmin. Tulokset ovat alkuvuoden vastaavien kuluttajakyselyjen kertomaan verrattuna yllättäviä. Säästämisen halu näkyy kuitenkin edelleen kaupassa tehdyissä valinnoissa.

Asiakas, Media

07.06.2023 13.05

K-Rauta: Suomalaiset rakentavat yhä suurempia terasseja, yhä moninaisemmista materiaaleista

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 2.6.2023 Uudet terassimateriaalit kiinnostavat suomalaisia yhä enemmän. Kun terassi rakennetaan, siitä tehdään saman tien myös entistä suurempi ja käytössä ovat aiempaa leveämmät laudat. Isommat terassit voivat olla hintavampia, mutta tänä keväänä myös puutavaran laskenut hinta helpottaa terassitoiveiden toteuttamista: terassin saa rakennettua halvemmalla kuin parina viime kesänä.

Asiakas, Media

02.06.2023 09.15

Nyt se on tutkittu: suomalaisten suosikkiruoka kesällä on peruna

Suomalaisten suosikkikesäruoan eli kotimaisten uusien perunoiden* kausi on alkanut. Peruna on samalla yksi suosituimmista kasviksista ympäri vuoden. Eniten perunaa kuluu Pohjanmaalla, ja eläkeläiset ostavat sitä yli neljä kertaa enemmän kuin nuoret sinkut.  

Asiakas, Yritys, Media

01.06.2023 07.05

Toukokuu 2023

Valmistujaiskukissa on nyt kirkkaat värit – Reilun kaupan ruusu yhä suosikki

Alkukesä on yksi kukkamyynnin tärkeimmistä sesongeista ja ruusujen myynti yli kaksinkertaistuu valmistujaisviikolla. Perinteisen tummanpunaisen sijaan valmistujaisruusuissa näkyvät nyt kauden värit, kuten kirkkaan vaaleanpunainen ja keltainen. K-ruokakaupoissa myytiin vuonna 2022 yli 2 miljoonaa Reilun kaupan ruusukimppua. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

30.05.2023 08.00

Ervin Latimerin K-Citymarket-yhteistyömallisto Fashion in Helsinki -näytökseen

Marketmuoti vahvistaa paikkaansa perinteisen muodin rinnalla, kun suomalainen huippusuunnittelija Ervin Latimer esittelee K-Citymarketille suunnittelemansa malliston Fashion in Helsinki -tapahtuman muotinäytöksessä. K-ryhmän teettämän kyselyn* mukaan suomalaiset eivät miellä vaatteita design-tuotteiksi samassa mittakaavassa kuin muita kodin käyttötavaroita. Uusi sukupolvi voi kuitenkin muuttaa tilannetta, sillä nuorten parissa myös design-vaatteet nähdään muita ikäryhmiä enemmän design-tuotteina. 

Asiakas, Yritys, Media

23.05.2023 13.17

Lähihunajaa K-kauppojen omista mehiläispesistä – kauppias voi olla myös mehiläistarhaaja

Kesä on lähiruoan kulta-aikaa. Yksi erikoisuus usean K-kaupan lähiruokavalikoimassa on kaupan oma hunaja, jota varten tarhataan mehiläisiä kauppojen katoilla ja lähipeltojen reunoilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

19.05.2023 10.23

K-Rauta: Pellettigrillien suosio kasvaa – nämä ovat kesän kuumimmat grillitrendit

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 17.5.2023 Tänä kesänä yhä useampi suomalainen kypsentää grilliherkkunsa monikäyttöisessä pelletti- tai kamado-grillissä. Myös kevyiden ja pienikokoisten kannettavien grillien suosio kasvaa. Grillejä huolletaan entistä paremmin, mikä on lisännyt K-Raudoissa varaosien kysyntää.

Asiakas, Media

17.05.2023 11.15

Uusi Onninen Express avautuu Kotkan Jumalniemessä – sijainti pysyy lähes samana, mutta valikoima laajenee

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Kotkan seudulla, kun Kotkan Onninen Express -myymälä siirtyy Jumalniemen alueella uusiin, nykyaikaisiin tiloihin. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 22. toukokuuta osoitteessa Jumalniementie 2b.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

15.05.2023 09.00

K-Rauta ennustaa: tässä suosituimmat kesäkukkalajit tänä kesänä

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 10.5.2023 Suomalaisten kiinnostus kesäkukkiin kiihtyi koronavuosina, ja kesäkukkien myynti näyttää koronan jälkeen jääneen pysyvästi korkeammalle tasolle. Tämän kesän suosikkikukaksi K-Rauta ennustaa tuttuakin tutumman pelargonin erikoislajikkeita. Lisäksi suosiota ennakoidaan koristeheinille, punahatulle ja erilaisille hopealehtisille kasveille. Myös kesäkukkien kasvatus siemenistä kiinnostaa kuluttajia yhä enemmän.

Asiakas, Media

10.05.2023 08.15

Takaisin ylös