Uutiset

Tarkenna aihe

118 uutista ja tiedotetta

Heinäkuu 2023

Susijengi mukaan K-Marketien kiusaamisvapaalle vyöhykkeelle

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi lähtee mukaan kiusaamisvapaalle vyöhykkeelle. Kiusaamisvapaa vyöhyke on K-Market-ketjun toimintamalli, joka muistuttaa, että kiusaamiseen puuttuminen on meidän jokaisen asia.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

17.07.2023 07.05

Kuinka paljon kodin jäähdyttäminen eri laitteilla maksaa? K-Rauta ja ilmalämpöpumppujen maahantuoja Onninen selvittivät

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 11.7.2023 Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on selkeästi taloudellisin valinta omakotitaloon. Siirreltävän jäähdytyslaitteen käyttö tulee hieman kalliimmaksi, mutta kerrostalossa se saattaa olla ainoa vaihtoehto. K-Raudan ja Onnisen vinkeillä laitteen energiatehokkuutta voi helposti parantaa myös itse. 

Asiakas, Media

11.07.2023 07.15

Kesän ykkösjuomat on selvitetty: kahvipannu kuumenee säällä kuin säällä ja pienpanimo-oluista löytyy vaihtoehtoja

K-ryhmä selvitti kyselytutkimuksella* suomalaisten kesän suosikkijuomat. Kolmen kärjessä ovat kahvi, kivennäisvesi sekä olut. Oluen valintaan vaikuttavat tällä hetkellä niin maku kuin hinta – ja kolmannes valitsee mieluusti pienpanimon tuotteen.

Asiakas, Media

10.07.2023 07.35

Loviisan asuntomessualueelle avautuu uusi K-Market

Loviisassa avataan torstaina 6.7. kello 10 uusi kauppa, K-Market Kuningattarenranta. Samalla uransa K-kauppiaana aloittaa Peter Hortling. 

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

04.07.2023 12.46

Korkki pysyy kiinni yhä useammassa juomapakkauksessa – sääntelyn tuomat muutokset näkyvät myös lajittelussa

Juomatuotteita ostava voi yllättyä, kun korkki ei enää irtoakaan kokonaan purkista tai pullosta. Syynä on pakkauksiin liittyvät uudistusvaatimukset, jotka näkyvät nyt suomalaisten arjessa. Samaan aikaan jätelain muutokset mahdollistavat jätteiden monipuolisemman lajittelun yhä useammalle. Ensimmäiset juomapakkausten muutokset on jo aloitettu K-ryhmässä ja sanalliset lajitteluohjeet pakkauksissa puolestaan helpottavat lajittelua kotona.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

04.07.2023 07.15

K-Rauta muistuttaa: Korona-aikana rakennettu terassi pitäisi huoltaa viimeistään nyt

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 3.7.2023 Korona-aika innosti monia laajentamaan koti- ja mökkipihan terassia tai rakentamaan uuden. Koska puuterassi kannattaa öljytä vuosi tai pari rakentamisen jälkeen, on monessa pihassa viimeistään tänä kesänä edessä ensimmäinen huoltotehtävä. K-Raudan tutkimuksen* mukaan terassin huoltoa tänä kesänä suunnitteleekin 24 % suomalaisista, mikä vastaa noin 880 000 henkilöä.

Asiakas, Media

03.07.2023 07.15

Kesäkuu 2023

Suomen suosituin sovellus näyttää jatkossa, kuinka hyvin ostoksesi vastaavat suomalaisia ravitsemussuosituksia

K-Ruoka-sovellukseen elokuussa käyttöön tuleva Hyvinvointi-palvelu laskee jatkossa asiakkaalle, kuinka hyvin hänen K-ruokakaupoista tekemänsä ostokset vastaavat kansallisia ravitsemussuosituksia. K-ryhmän tieto asiakkaan ostoksista yhdistettynä asiakkaan itse antamiin taustatietoihin luovat pohjan, jonka avulla asiakasta ohjataan kohti terveellisempiä valintoja. Hyvinvointi-palvelu on toteutettu yhteistyössä Lääkärikeskus Aavan ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen kanssa.    

Vastuullisuus, Asiakas, Media

30.06.2023 08.33

Kaksi viidestä korvaa kesällä välipalan jäätelöllä – tämän vuoden trendijäätelö on runsas ja täynnä sattumia

Jäätelö maistuu suomalaisille tunnetusti vuodenajasta riippumatta, mutta kesällä sillä korvataan jopa aterioita. Näin kertoo K-ryhmän kyselytutkimus*, jonka mukaan 40 prosenttia suomalaisista syö kesällä jäätelöä myös välipalana. Myyntiluvut kertovat, että maan suurimmat jäätelönystävät asuvat Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Pohjanmaalla.

Asiakas, Media

27.06.2023 08.03

Takaisin ylös