Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Varsinais-Suomen paras kauppa Raisiossa

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Varsinais-Suomen parhaan kaupan tittelin saivat K-Supermarket Raisio Centerin kauppiaspari Timo ja Minna Könttä.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.2.2.2021                  

      
”Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitettään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Raisio Centerin voittoa perusteltiin seuraavasti: "Tälle kaupalle tyypillistä on jatkuva kehittäminen ja uusien palveluiden ja tuotetarjonnan tuominen kauppaan ensimmäisten joukossa. Kaupasta löytyy niin myymäläleipomo, sushipiste, monipuolinen take away -osasto sekä valikoimaltaan erinomainen juomaosasto. Kaupan erityisenä painopisteenä on sertifioitu kalatiski. Kaupan markkinointiin satsataan monikanavaisesti, erityisesti digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen."

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Espoon Kauklahdesta.Katso muut K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.
 
 

Takaisin ylös