Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Satakunnan paras kauppa on Ulvilassa

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Satakunnan parhaan kaupan tittelin voittivat K-Supermarket Hansan kauppiaspari Kalevi ja Tuula Viinamäki.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.2.2021

”Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitettään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Hansan voittoa perusteltiin seuraavasti: "Yli 30-vuotisen menestykään kauppiasuran tehneet ja monissa muuttuvissa tilanteissa toimineet kauppiaat ovat siirtymässä elämässä nyt uuteen vaiheeseen. Virtaa ja innostusta kuitenkin on riittänyt aivan loppuun asti. Kaupan erittäin ammattitaitoista henkilökuntaa on johdettu hyvällä otteella. Asiakkaiden ja kauppiaiden yhteydenpito on myös hyvin luontevaa ja toimivaa. Kaupassa on muun muassa jo vuosien ajan palkittu asiakkaita palautteesta, joka johtaa kaupan toiminnan kehittämiseen."

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Koko Suomen parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Espoon Kauklahdesta.

 

Katso muut K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.

Takaisin ylös