Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Pohjois-Suomen paras kauppa on Haapajärvellä

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Pohjois-Suomen parhaan kaupan tittelin voitti K-Supermarket Haapajärven kauppiaspari Samuli Ahola ja Viola Kantola.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.2.2021

”Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitettään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Intohimo rakentaa tavallista parempaa ruokakauppaa ja elämyksiä asiakkaalle näkyy ja kuuluu kaikissa näissä kaupoissa. Tänä vuonna huomioimme myös poikkeusolot ja sen, miten K-Supermarketit onnistuivat varmistamaan turvallisen asioinnin ja työnteon eri puolilla Suomea”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Haapajärven voittoa perusteltiin seuraavasti: "Suomen K-Supermarketien asiakastyytyväisyydessä huippuluokkaa. Kauppiaspariskunta on lyhyessä ajassa hurmannut asiakkaat: Asiakkaiden tuotetoiveita on kuunneltu alusta asti ja kauppaa kehitetään niiden pohjalta. Erilaiset tempaukset rytmittävät kaupan arkea niin somessa kuin kaupallakin. Herkkutorilta löytyy paljon sellaista tarjontaa, jota ei muualta Haapajärveltä saa."

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Koko Suomen parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Espoon Kauklahdesta.
 

Katso muut K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä

Takaisin ylös