Muista nämä tärkeät ohjeet kaupassa käydessäsi

Vielä on matkaa siihen, että voimme käydä kaupassa täysin niin kuin on totuttu. Tämän muistilistan avulla pidät huolta itsestäsi, muista asiakkaista ja henkilökunnasta kaupassa käydessäsi. Tervetuloa kauppaan!

Käytetään maskeja

K-ruokakauppojen henkilökunta on ohjeistettu käyttämään maskia - käytä sinäkin kaupassa käydessä.

Huolehditaan käsien puhtaudesta

Kaupoissa on käytössä tiukennettu hygieniaohjeistus ja tehostettu siivous. Voit itse pienentää sekä omaa että kauppojen henkilökunnan tartuntariskiä pesemällä kädet ennen ja jälkeen kaupassakäynnin. Kauppaan tullessa kannattaa käyttää tarjolla olevaa käsidesiä.

Pidetään turvaväliä

Kaupassa tulee pitää turvaväliä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Hymy ja kädenheilautus näkyy pidemmänkin matkan päähän!

Ei pärskitä

Jos kaupassa alkaa yskittää, huomioi muut asiakkaat ja henkilökunta suojaamalla suusi yskimällä hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Kipeänä jäädään kotiin

Jätä kaupassakäynti väliin, mikäli olet kipeä ja pyydä sen sijaan tarvittaessa kauppa-apua joltain läheiseltäsi tai naapurilta. Hyödynnä ruoan verkkokauppaa mahdollisuuksien mukaan, voit tarkistaa täältä postinumerolla oman alueesi kotiinkuljettavat K-Ruoka-verkkokaupat.

Suositaan korttimaksamista

Suosi kaupassa asioidessasi korttimaksamista ja pyri välttämään mahdollisuuksien mukaan käteisen rahan käyttöä. Hyödynnä monista pankkikorteista löytyvää lähimaksuvaihtoehtoa silloin kuin se on mahdollista.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös