Keskon kotisivut arvioitiin Suomen toiseksi parhaiksi

Keskon kotisivut on arvioitu Suomen toiseksi parhaaksi yrityssivustoksi. Ykköspaikalle arvioinnissa ylsi Wärtsilä ja kolmossijalle Valmet. Selvityksessä oli mukana 50 suomalaista pörssiyhtiötä.

Ruotsalaisyhtiö Comprendin vuosittaisessa Webranking-selvityksessä arvioidaan sivustoja yli 50 kriteerin avulla, jotka perustuvat yrityssivustojen käyttäjäryhmien tarpeisiin ja toiveisiin. Euroopan laajuisesti arvioinnissa oli mukana noin 900 yhtiötä, joiden joukossa Keskon saama pistemäärä 78,1/100 on huipputasoa. Euroopan tulokset julkistetaan myöhemmin.

Kesko sai Suomen keskiarvoa paremmat arvosanat kaikilta arvioinnin osa-alueilta: etusivu, yritystieto, lehdistöpalvelut, raportointi, osaketieto, sijoittajasuhteet, hallinnointi, vastuullisuus, työpaikat ja sivuston toiminnallisuudet. Keskon etusivu sai ainoana yhtiönä täydet pisteet.

Selvityksestä voi lukea lisää osoitteessa https://www.comprend.com/webranking/webranking-results/2020-2021/finland-2020-2021.

Kesko.fi menestyi myös aiemmin tänä vuonna, kun Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry valitsivat Keskon nettisivut Suomen toiseksi parhaaksi sijoittajasivustoksi toukokuussa.

 

Webranking 2020-2021: Suomen parhaat yrityssivustot

1 Wärtsilä

2 Kesko

3 Valmet

4 Fortum

5 Stora Enso

6 SSAB

7 UPM-Kymmene

8 Cargotec

9 Neste

10 Nokian Renkaat

 

Lähde: Webranking by Comprend

Takaisin ylös