K-ryhmä jatkaa teknologiakumppanuuksiensa vahvistamista

Osana kasvustrategiaansa ja tavoitettaan tarjota asiakkailleen parhaat digitaaliset ratkaisut, Kesko on allekirjoittanut yhteistyösopimuksia tarkkaan valittujen teknologiayhtiöiden kanssa. Uudistetulla sopimuskokonaisuudella K-ryhmä jatkaa tietotekniikkapalveluidensa keskittämistä valituille kumppaneille ja pyrkii kohti strategisempaa yhteistyötä.

”K-ryhmä jatkaa määrätietoista kasvustrategiaansa Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Samanaikaisesti kunnianhimoisten kasvutavoitteiden kanssa pyrimme jatkuvasti vahvistamaan digitaalisia kyvykkyyksiämme parantaaksemme asiakaskokemustamme, saavuttaaksemme tehokkuutta ja varmistaaksemme korkean laadun. Olemme nyt valinneet kumppanuudet, jotka parhaiten tukevat ponnistelujamme näiden tavoitteiden saavuttamiseksi”, Keskon pääjohtaja Mikko Helander sanoo.

Informaatioteknologialla on keskeinen rooli K-ryhmän liiketoiminnassa. Tämän alueen kumppanuudet ovat enenevässä määrin strategisia valintoja.

“Meillä on erinomaiset yhteistyösuhteet keskeisten kumppaniemme kanssa. Olemme nyt käyneet markkinan ja vaihtoehdot tarkkaan läpi ja päätyneet alan ensiluokkaisiin osaajiin, joihin kuuluvat strateginen kumppanimme TietoEVRY, digitaalisista palveluista vastaavat Futurice ja Reaktor sekä tietoliikennepalveluiden edelläkävijä Elisa. Nämä toimijat ovat osoittaneet pystyvänsä parhaiten palvelemaan K-ryhmää digitaalisen edelläkävijyyden rakentamisessa, kasvun tukemisessa ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa. Lisäksi merkittävä IT-palveluiden automaatio tuo huomattavia laadun ja kustannustehokkuuden parannuksia”, Keskon CIO Arto Hiltunen kertoo.

TietoEVRY jatkaa K-ryhmän strategisena kumppanina laajalla palvelukokonaisuudellaan. Nyt allekirjoitettu sopimus laajentaa yhteistyötä erityisesti SAP-palvelualueella.

”Olemme innokkaita kasvattamaan yhteistyötämme ja kiihdyttämään analytiikan ja datan hyödyntämisen tuomaa lisäarvoa K-ryhmän liiketoiminnalle. Tuomme maailmanluokan osaamisen, uudet automaatioratkaisut ja teknologiat vauhdittamaan Keskon strategian toteuttamista”, sanoo Kimmo Alkio, TietoEVRY:n toimitusjohtaja.

Nyt allekirjoitetut sopimukset ovat kestoltaan 3-7 vuotta ja kattavat pääosin kaikki K-ryhmän informaatioteknologian palvelualueet. K-ryhmän muita nyt valittuja teknologiakumppaneita ovat esimerkiksi DieboldNixdorf, Euvic, Fujitsu ja OpusCapita.

Takaisin ylös