Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


107 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2023

K-Market Pihlajisto on pääkaupunkiseudun paras K-Market

Vuoden 2022 pääkaupunkiseudun paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Helsingissä sijaitseva K-Market Pihlajisto, jonka kauppiaana toimii Sonja Forss.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

22.03.2023 12.58

Paremman arjen ja paikallisen yhteisöllisyyden rakentamista – Päijät- ja Kanta-Hämeen paras K-Market on Sampo Hämeenlinnassa

Vuoden 2022 Päijät- ja Kanta-Hämeen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Hämeenlinnassa sijaitseva K-Market Sampo. Kauppiaana Sammossa toimii Sirpa Rautiainen. 

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

22.03.2023 12.01

Hinta merkitsee, kotimaisuus on valinnoissa edelleen korkealla – kolme havaintoa suomalaisten kuluttajakäyttäytymisestä

Hinnan merkitys ruokakaupassa tehdyissä valinnoissa on kasvanut. Se ei ole kuitenkaan kaikki: uutuustuotteet kiinnostavat kuluttajia aiempaa enemmän ja lisäksi premiumille on edelleen kysyntää. Myös suomalaisen suosiminen pitää pintansa. K-ryhmä kokosi kolme ajankohtaista havaintoa kuluttajien ostokäyttäytymiseen liittyen.

Asiakas, Media

15.03.2023 08.15

Suomen parhaat K-Supermarketit on valittu – Satakunnan parhaan palkinto Poriin K-Supermarket Kampukselle

Vuoden parhaat K-Supermarketit on valittu. Satakunnan parhaan kaupan tittelin vei K-Supermarket Kampus Porista. Palkitsemisperusteissa kauppaa kehutaan muun muassa monipuolisesta, asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden varaan kootusta take away -tarjonnasta.

Asiakas, Media, Varsinais-Suomi ja Häme

14.03.2023 09.00

Kahvinporoista Pirkka-puutarhanhoitotuotteita

Kauppojen multahyllyille saapuneissa Pirkka Kaffe -uutuuksissa hyödynnetään Neste K -liikenneasemilla syntyviä kahvinporoja. Pirkka Kaffe kasvumulta ja Pirkka Kaffe kasvuravinne ovat K-ryhmän ja Bernerin ennakkoluulottoman kiertotalousyhteistyön tulos.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

02.03.2023 08.15

Hävikkipaprikoista uusi valmisruoka – Hyvis-keitot vähentävät ruokahävikkiä

Hävikkiraaka-aineita hyödyntävä Hyvis-tuotesarja laajenee vegaanisella Hyvis paprika-linssikeitolla. Hävikkituotteiden tuominen K-ruokakauppojen valikoimiin on osa K-ryhmän toimia, joilla tähdätään ruokahävikin puolittamiseen. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

01.03.2023 08.15

Helmikuu 2023

”Perinteisen verkkokaupan toimitusnopeus uudelle tasolle” – K-ryhmä aloittaa uuden kokeilun ruoan verkkokaupassa

Ruoan verkkokaupan palvelut ovat pian entistä monipuolisempia, kun K-ryhmä aloittaa tällä viikolla uuden kokeilun seitsemässä kaupungissa. Uudessa toimintamallissa verkkokaupan asiakkaille on tarjolla super- tai hypermarketin valikoima muutaman tunnin toimitusajalla. Malli täydentää jo aiemmin maahan rakennettua, yli 170 lähikauppaan pohjautuvaa pikatoimitusverkostoa.

Asiakas, Media

28.02.2023 08.45

Ukrainalaisperheiden avuntarve Suomessa kasvaa – Ukraina-rusetin myyntiaikaa pidennetään

Vuosi sitten alkaneen sodan aikana Suomeen on saapunut arviolta yli 50 000 tilapäistä suojelua hakenutta ukrainalaista, joista kaksi kolmasosaa on naisia ja lapsia. Alaikäisiä arvioidaan olevan jopa 17 000 tulijoista. K-ryhmä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto pidentävät Ukraina-rusetin myyntiaikaa, sillä avuntarve on edelleen suuri.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

24.02.2023 10.56

Suomen parhaat K-Supermarketit on valittu – maan paras kauppa Espoon Tapiolassa

Vuoden 2022 parhaat K-Supermarketit on valittu. Tänä vuonna koko maan parhaan kaupan tittelin vei K-Supermarket Tapiola Espoosta. Palkinnon toivat kaupalle muun muassa ensiluokkainen palvelu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Asiakas, Media

23.02.2023 09.00

Yksi Onnisen suurimmista myymälöistä avautuu Espoon Muuralassa – kattava tuotevalikoima vihreän siirtymän toteuttamiseen

ONNINEN LEHDISTÖTIEDOTE 16.2.2023 Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat pääkaupunkiseudulla, kun Espoon Muuralaan avataan 20.2. yksi Onnisen suurimmista Onninen Mega Express -myymälöistä. Myymälä on ketjun kolmas Espoossa.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

16.02.2023 09.00

Takaisin ylös